Facebook Pixel Ολυμπιακός: Deal στα... μπαμ από Μαρινάκη - Τίναξε πάλι την μπάνκα στον αέρα
| 2020-02-18 11:53:00

Deal στα... μπαμ από Μαρινάκη - Τίναξε πάλι την μπάνκα - Στο top-3 των ακριβοπληρωμένων!

του Παναγιώτη Νικολάου
Deal στα... μπαμ από Μαρινάκη - Τίναξε πάλι την μπάνκα - Στο top-3 των ακριβοπληρωμένων!

Τρέλα για τον "μαέστρο". "Καθάρισε" ο πρόεδρος. Πήρε... επταψήφιο.

Ολυμπιακός: Μόνο τυχαίες δεν είναι ορισμένες καταστάσεις. Και αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά. Στο... ξεκούδουνο, να βγαίνει ο ίδιος ο Γάλλος μετά την "τεσσάρα" επί του Πανιωνίου το περασμένο Σάββατο και να θέτει θέμα επέκτασης συμβολαίου, προφανώς δεν ήταν μια ενέργεια χωρίς και προσυνεννόηση αλλά και άμεση, όπως φάνηκε, συνέχεια.

Δύο μέρες μετά λοιπόν, ο Oλυμπιακός διέρρευσε ότι επήλθε προφορική συμφωνία με τον 36χρονο Γάλλο για τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, κρατώντας έτσι τον "μαέστρο" στις τάξεις της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο.

Γρήγορα γρήγορα λοιπόν, χωρίς να "χρονίσει" η συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς να τραβήξει και χωρίς να γίνει το παραμικρό που θα το μετέτρεπε σε σίριαλ, οι "ερυθρόλευκοι" έκλεισαν το συγκεκριμένο μέτωπο, επιβραβεύοντας τον Γάλλο για τη φετινή εξαιρετική του παρουσία, που έδωσε απαντήσεις στα όποια ερωτηματικά συνόδευσαν την άφιξη του το περασμένο καλοκαίρι και προφανώς αποτέλεσε τον καταλύτη της απόφασης του Ολυμπιακού να προτείνει επέκταση συμβολαίου στον Βαλμπουενά.

Το ζητούμενο σε αυτήν την ιστορία, για το οποίο όμως δεν έχει δημοσιευτεί το παραμικρό, είναι το οικονομικό υπόβαθρο του deal. Κάτι ανάλογο είχε γίνει άλλωστε και το καλοκαίρι, με τα γαλλικά media να αποκαλύπτουν και να ισχυρίζονται πως η συμφωνία Ολυμπιακού - Βαλμπουενά πρόβλεπε απολαβές 1,7 εκατ. ευρώ (με μπόνους) στον Γάλλο.

Τέτοια χρήματα, αποκλείεται να έχουν δοθεί και τώρα. Δεδομένη η μείωση, την οποία και αποδέχτηκε ο κορυφαίος assistman των "ερυθρόλευκων" φέτος, δείγμα και αυτό της μεγάλης του επιθυμίας να παραμείνει στο ρόστερ.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τη Γαλλία (από αλλού δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση), οι απολαβές του Βαλμπουενά θα είναι μεν σαφώς μειωμένες σε σχέση με τις υφιστάμενες, σε κάθε περίπτωση όμως μιλάμε για... επταψήφιο ποσό, μαζί με πολλά (και πλουσιοπάροχα) μπόνους στόχων και συμμετοχών, που αυξάνουν το εν λόγω ποσό και που δεδομένα διατηρεί τον 36χρονο μέσο στο top-3 των πλέον ακριβοπληρωμένων του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tαμπούρι! Έτσι θα παίξει ο Μαρτίνς με Άρσεναλ - Ρίσκο δίπλα στον Σεμέδο - Μασούρας αντί Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags