Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χρήστος Δώνης: Εξελίξεις με Χρήστο Δώνη - Έγινε το ραντεβού - "Τρελό" συμβόλαιο - Δεν είναι Ινσούα - Φεύγει;
| 2020-02-18 17:36:00

Εξελίξεις με Χρήστο Δώνη - Έγινε το ραντεβού - "Τρελό" συμβόλαιο - Δεν είναι Ινσούα - Φεύγει;

του Νίκου Στεργίου
Εξελίξεις με Χρήστο Δώνη - Έγινε το ραντεβού - "Τρελό" συμβόλαιο - Δεν είναι Ινσούα - Φεύγει;

Τώρα παίρνει 180.000. Πόσα θέλει. Απόφαση-φωτιά Αλαφούζου!

Παναθηναϊκός - Χρήστος Δώνης: Όταν την περασμένη Παρασκευή δημοσιοποιήθηκε η νέα μαναζερική στέγη του Χρήστου Δώνη, η πορτογαλική δηλαδή εταιρεία Pro11 των αδερφών Γκονσάλβες, οι οποίοι έχουν έντονη δραστηριότητα στα του ελληνικού πρωταθλήματος, άπαντες εκτίμησαν την συγκεκριμένη κίνηση ως ξεκάθαρο μήνυμα του Ελληνα μέσου για την προσπάθεια του να αναζητήσει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εξ αρχής στο sportdog είχαμε τονίσει πως αυτό πάντα αποτελεί μέρος της σκέψης του Δώνη. Άλλωστε εδώ και μήνες, μέσω των ίδιων καναλιών (παρότι δεν είχε επισημοποιηθεί η συνεργασία τους) ο Δώνης "κοιτάει" προς το εξωτερικό, χωρίς παράλληλα να αρνείται να ακούσει οποιονδήποτε ατζέντη στο μεσοδιάστημα εμφανίζονταν λέγοντάς του πως μπορεί να του φέρει πρόταση εκτός Ελλάδας.

Η προτεραιότητά του βέβαια, όπως είχαμε επισημάνει, είναι η παραμονή στον Παναθηναϊκό. Τα όσα -και είναι πολλά- έχει βιώσει ενόσω φοράει την πράσινη φανέλα και ειδικά εξαιτίας της συγκυρίας της συνύπαρξης στην ομάδα με τον πατέρα του, τον έχουν "στοχοποιήσει" αρκετές φορές και αυτό -ανθρώπινο είναι- τον είχε (και έχει ακόμη) προβληματίσει αναφορικά με την απόφαση που θα έπαιρνε.

Από τον Παναθηναϊκό είναι αλήθεια πως άφησαν τον Δώνη τελευταίο από αυτούς που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Για πολλούς λόγους. Αυτό έχει αλλάξει βέβαια από τη στιγμή που ήρθε στο "τριφύλλι" ο Τσάβι Ρόκα και ειδικά από τότε που η παρουσία του Γιώργο Δώνη στον πάγκο, δεν αμφισβητείται.

 Το πρώτο ραντεβού με τον Ρόκα, έχει γίνει προ ημερών. Σε αυτό τέθηκε το… πλαίσιο. Απομένει, όπως αναφέραμε από το περασμένο Σάββατο και πλέον έχει γίνει κοινός τόπος στο "πράσινο" ρεπορτάζ, ένα ακόμη όπου θα τεθεί επί τάπητος το οικονομικό. Ο Δώνης (ο οποίος όπως και πάλι είχαμε πει από την πρώτη στιγμή μόνος του συζητάει, χωρίς εκπρόσωπο, με τον Παναθηναϊκό) τη δεδομένη στιγμή εισπράττει 180.000 ευρώ ετησίως.

 Η πρόθεσή του,  σύμφωνα με τα όσα εκτιμώνται είναι να ζητήσει ένα συμβόλαιο 250-300.000 ευρώ. Απαγορευτικό για τους "πράσινους", σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα διαρρέονται, αυτό το ποσό δεν είναι. Διαπραγμάτευση όμως είναι και παρά την -πλέον-αμοιβαία κοινή επιθυμία, κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβασή της. Σε κάθε περίπτωση, τη δεδομένη στιγμή, οι πιθανότητες παραμονής του Δώνη είναι περισσότερες από αυτές της αποχώρησής του και σίγουρα πολλές περισσότερες από τις αντίστοιχες των Ινσούα, Γιόχανσον, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάλογο στάτους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Γιαννακόπουλου - Έτσι μπαίνει στην ΠΑΕ, συμφωνία με Αλαφούζο - Αλλάζει γήπεδο;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags