Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: "Κραυγή" Σούλη για Φορτούνη: "Μαρτίνς, μην τον βάλεις με Άρσεναλ - Δεν είναι Λάζαρος"
| 2020-02-18 22:38:00

"Κραυγή" Σούλη για Φορτούνη: "Μαρτίνς, μην τον βάλεις με Άρσεναλ - Δεν είναι Λάζαρος"

του Γιώργου Κτενά
"Κραυγή" Σούλη για Φορτούνη: "Μαρτίνς, μην τον βάλεις με Άρσεναλ - Δεν είναι Λάζαρος"

Ρεσιτάλ προπονητικής στο sportdog. "Θα την κερδίσει!".

Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Στην επιστροφή τού Κώστα Φορτούνη στα παιχνίδια του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Σούλης Παπαδόπουλος, καθώς ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων έχει επιστρέψει δυναμικά στην 11άδα.

Σχολίασε ότι είναι τυχερός που μετά από την πολύμηνη αποχή δεν έχει μυϊκούς τραυματισμούς, όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ εξέφρασε και τη βεβαιότητά του ότι οι Πειραιώτες θα κερδίσουν στο παιχνίδι τής Πέμπτης εναντίον της Άρσεναλ. 

"Δεν είναι Λάζαρος ο Φορτούνης"

"Παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Φορτούνης, είναι καλό που παίζει. Μπαίνει συνεχώς στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και είναι τυχερός που δεν έχει μυϊκούς τραυματισμούς, αντίθετα με τον Λάζαρο δηλαδή. Γιατί μετά από μια τέτοια απουσία, πολύμηνη, είναι εύκολο να βγουν μικροί μυϊκοί τραυματισμοί, που να κρατήσουν εκτός έναν ποδοσφαιριστή για 8-10 μέρες και να του χαλάσουν τον ρυθμό που προσπαθεί να βρει. Σε αυτό ο Φορτούνης είναι τυχερός", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο πεπειραμένος τεχνικός.

Ο Μαρτίνς τον αξιοποίησε σε έναν ρόλο αριστερού εξτρέμ. Μπορεί να δώσει λύσεις εκεί, ως αντι-Ποντένσε για παράδειγμα;

"Και ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά συγκλίνουν προς τα μέσα. Δεν λειτουργούν ως εξτρέμ. Αλλά πιστεύω ότι στα μεγάλα και στα δύσκολα παιχνίδια δεν θα παίξει έτσι ο Ολυμπιακός. Αλλά σε πολλά παιχνίδια στα πλέι οφ, θα παίξει με αυτόν τον τρόπο. Ο Μαρτίνς προσπαθεί να χωρέσει και τον Χασάν και τον Ελ Αραμπί στην ίδια 11άδα, γι' αυτό αξιοποιεί με αυτόν τον τρόπο τον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά. Δε νομίζω, πάντως, ότι εναντίον τής Άρσεναλ θα παίξει με αυτόν τον τρόπο ο προπονητής".

"Έτσι θα παίξει με Άρσεναλ"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο παιχνίδι με τη λονδρέζικη ομάδα δύσκολα θα βρεθεί στη βασική 11άδα ο Φορτούνης. 

"Δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμος ακόμα να παίξει σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, είναι διαφορετικό το τέμπο που έχει μια από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League. Δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμος για παιχνίδι τέτοιου επιπέδου, θεωρώ ότι και ο Μαρτίνς τον ετοιμάζει για τα πλέι οφ. Δεν περιμένω έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός να αλλάξει το παιχνίδι του, το έχει δείξει και στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ αυτό. Η Άρσεναλ είναι σε φόρμα, αλλά θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι της Πέμπτης. Βέβαια είναι διπλά τα παιχνίδια και αυτό που έχει σημασία είναι να μη δεχτεί γκολ. Αν κερδίσει καθαρά το παιχνίδι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, τότε μπορεί να πάει στην Αγγλία και να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τη συνεργασία που έχει με τον Βαλμπουενά;

"Είναι πολύ καλοί παίκτες και οι δύο, έχουν πολύ καλή επαφή με την μπάλα. Και εκτελούν και οι δύο στημένα, είναι σημαντικό αυτό. Είναι διαφορετικό να εκτελεί ένας ποδοσφαιριστής όλα τα στημένα και διαφορετικό να υπάρχουν περισσότεροι. Αυτό μπερδεύει και τους αντιπάλους, δεν μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα". 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τεράστια κίνηση" Μαρινάκη με Κούτρη - Έκανε... έγκλημα ο Μαρτίνς, αλλά το έσωσε - Βρέχει λεφτά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags