Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελαίνει κόσμο ο Ρόκα - "Χτυπάει" μπαλαδόρο - Στα πράσινα με 1,6
| 2020-02-19 10:47:00

Τρελαίνει κόσμο ο Ρόκα - "Χτυπάει" μεγάλο μπαλαδόρο - Έγιναν οι επαφές - Στα πράσινα με 1,6

του Νίκου Στεργίου
Τρελαίνει κόσμο ο Ρόκα - "Χτυπάει" μεγάλο μπαλαδόρο - Έγιναν οι επαφές - Στα πράσινα με 1,6

Πολύ δύσκολη υπόθεση. Υπέρβαση Αλαφούζου. Όλο το ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα δείχνει τελείως διαφορετικό modus operandi σε σχέση με τους προκατόχους του στον Παναθηναϊκό. Ο Καταλανός είναι μεθοδικός, οργανωτικός και δεν θέλει να αφήνει τον χρόνο να δημιουργεί εκκρεμότητες.

Σε θέματα επιλογών και αυτός -όπως όλοι- στο γήπεδο θα κριθεί, ως προς την ιεράρχηση ωστόσο που αξιολογεί και τοποθετεί στο τραπέζι των προτεραιοτήτων του τις διάφορες υποθέσεις που άπτονται της ευθύνης του είναι σαφές πως θέλει από νωρίς, γρήγορα, να έχει εικόνα της οποιασδήποτε κατάστασης.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για τον Γκαγιάς Ζαχίντ. Δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα καταβάλει το 1,6 εκατ. ευρώ της option αγοράς του Νορβηγού.

Δεδομένο πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στους "πράσινους". Δεδομένο πως οι "γαλαζοκίτρινοι" δεν έχουν πολλά περιθώρια ελιγμών, αφού το συμβόλαιο του Ζαχίντ λήγει το καλοκαίρι του '21, οπότε το προσεχές -που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στους "πράσινους"- είτε θα πρέπει να τον ανανεώσουν (κάτι που δεν φαίνεται πιθανό) είτε να τον πουλήσουν. 

Ο Ρόκα εκεί φαίνεται πως σκοπεύει να "πατήσει" προκειμένου να μπορέσει να διαπραγματευτεί μια καλύτερη και πιο προσιτή option αγοράς. Άγνωστο ποια μπορεί να θεωρείται ως προσιτή από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, δεδομένα πάντως, η προσπάθεια θα γίνει και σε επίπεδο διακανονισμού πληρωμής.

Ακόμη και έτσι πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό. Είναι υπαρκτές, ναι, αλλά εξαρτώνται από τη στάση του ΑΠΟΕΛ,  με τον κυπριακό σύλλογοι να έχει αρκετές φορές στο παρελθόν αποδείξει πως δεν είναι και ο... ευκολότερος συνομιλητής, πόσο μάλλον, πωλητής.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags