Facebook Pixel Ποιος Βαλμπουενά; Αυτός "καίει" τον Μαρινάκη - Μόνο έτσι υπογράφει
| 2020-02-19 13:49:00

Ποιος Βαλμπουενά; Αυτός "καίει" τον Μαρινάκη - Μόνο έτσι υπογράφει - Όλα κρίνονται με ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Βαλμπουενά; Αυτός "καίει" τον Μαρινάκη - Μόνο έτσι υπογράφει - Όλα κρίνονται με ΠΑΟΚ!

Κορυφαίο όνομα στον Ολυμπιακό. Πώς θα φύγει. "Καυτό" παρασκήνιο.

Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που δεν ανοίγει κανείς άλλος το συγκεκριμένο θέμα, ας το κάνουμε εδώ στο sportdog. Αφορμή η επέκταση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά, που δείχνει πως στον Πειραιά σιγά σιγά ξεκινάνε να κλείσουν τις εκκρεμότητες εν όψει της νέας σεζόν.

Άλλοι δύο παίκτες εντάσσονται σε ανάλογη κατηγορία, ποδοσφαιριστών δηλαδή που τη δεδομένη στιγμή είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν: ο Ομάρ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, η option για την ενεργοποίηση του +1 που υπάρχει στο συμβόλαιό του, δεν πρόκειται να εξασκηθεί αφού δεν προβλέπεται ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών προκειμένου αυτό να γίνει αυτόματα.

Το τρίτο συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι; Αυτό του Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος κοντεύει να ολοκληρώσει δύο σεζόν στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" έχοντας υποστεί μόνο τρεις ήττες ως τώρα. Διατηρεί τον Ολυμπιακό αήττητο φέτος, η τελευταία του ήττα ανάγεται ακριβώς πριν έναν χρόνο, πιστώνεται πως δύο σερί σεζόν οδήγησε την ομάδα μέσω προκριματικών σε ομίλους Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ διαδοχικά, φτάνοντας και στις δύο περιπτώσεις στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα.

Δεν έχει όμως εγχώριο τίτλο. Και αυτό, κακά τα ψέματα, το "χρεώνεται". Και γι' αυτό άλλωστε, οι πρώτες κρούσεις που είχαν γίνει για έναρξη συζητήσεων για επέκταση συμβολαίου τον περασμένο Σεπτέμβριο, "πάγωσαν" οριστικά. Και δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν μέχρι να τελεσιδικήσει η σεζόν. Κάτι που θα εξαρτηθεί φυσικά από την επίτευξη στόχων.

Και ίσως ο πληθυντικός να είναι υπερβολικός. Θα εξαρτηθεί το αν ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κρατήσει τον Μαρτίνς στον πάγκο του, μόνο από το αν οι "ερυθρόλευκοι" κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αν το πετύχουν, τότε ναι, συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου θα γίνουν. Αν όχι, θεωρείται δεδομένο πως ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν, χωρίς οτιδήποτε διαφορετικό (πρόκριση επί της Αρσεναλ για παράδειγμα ή κατάκτηση του Κυπέλλου να μπορέσει να αλλάξει τα εν λόγω δεδομένα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστιο ρίσκο Μαρτίνς! Δείτε ποιον βάζει βασικό στην άμυνα με ΠΑΟΚ - "Πανηγυρίζει" ο Φερέιρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags