Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: "Βόμβα" αποχώρησης από τον Γιώργο Δώνη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-20 16:33:00

"ΒΟΜΒΕΣ" Δώνη από το πουθενά - Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον ΠΑΟ! (vid)

Sportdog Team
"ΒΟΜΒΕΣ" Δώνη από το πουθενά - Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον ΠΑΟ! (vid)

Προκάλεσε... πανικό στις τάξεις του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: "Βόμβα" αποχώρησης από τον πάγκο του Τριφυλλιού πέταξε ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξή του στα κανάλια της Nova.

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποια πράγματα στην ομάδα που τον έχουν ενοχλήσει και έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των Πράσινων αυτό το καλοκαίρι.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν θα αφήσει τον Παναθηναϊκό να βασίσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις σαν το παρελθόν, λέγοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να χτίζεται με τα "θέλω" τα δικά του και όχι άλλων.

Πάντως, δεν θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα σε πρόσωπα, τονίζοντας ότι το πρόβλημα που έχει είναι με το διοικητικό κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

«Επειδή εγώ δεν είμαι ένας επαγγελματίας που ήρθε για να βγάλει το ψωμί του στον Παναθηναϊκό, επειδή είμαι παιδί της ομάδας, θέλω να ενημερώνω τον κόσμο για κάποια πράγματα που αφορούν στην ομάδα. 

Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να μπει η ομάδα σε ένα σωστό δρόμο και να κοιτάξει πιο ψηλά. Οταν γίνονται λάθη στο παρελθόν, θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας να μην τα επαναλαμβάνουμε. Οταν επαναλαμβάνονται, τότε η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Σε όλα τα μεγάλα κλαμπ, οι ομάδες χτίζονται πάντα με βάση τα θέλω των προπονητών.

Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκπαιδεύσω τους ποδοσφαιριστές για να βρεθούν σε ένα καλύτερο επίπεδο, δεν είμαι ούτε για να ακολουθήσω τις επιλογές, ούτε τις ιδέες των άλλων! Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις, πρέπει να λειτουργεί μα βάση την εξέλιξή του. Δεν μπορώ να το προδικάσω τι θα γίνει στο τέλος, θα το δείξει ο χρόνος. 

Δεν αφορά τον Βέλεθ, αυτό που λεώ. Αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Απλώς βρήκα πάτημα την ερώτηση για να πω αυτά που ζω στην ομάδα κι αυτή είναι μία προσωπική μου τοποθέτηση. Η ομάδα θα πρέπει να χτίζεται με τα θέλω τα δικά μου και όχι άλλων. Το τι θα γίνει, θα φανεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το θέμα είναι διοικητικό, είναι η επικοινωνία και η συνεργασία με το διοικητικό κομμάτι. Δεν θα το κάνω προσωπικό με τον Τσάβι Ρόκα. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Δεν αφήνω ενδεχόμενο. Είμαι ξεκάθαρος. Αφορά την επικοινωνία του σταφ, με τη διοίκηση της ομάδας. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, το βγάζω προς τα έξω γιατί ποτέ δεν κρύβομαι»...

Δείτε όσα είπε ο κ. Δώνης απο το 14ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags