Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός μετά τις δηλώσεις Δώνη - Αντίδραση Αλαφούζου - Τρέχουν οι εξελίξεις!
| 2020-02-20 19:42:00

Χαμός στον Παναθηναϊκό μετά τις δηλώσεις Δώνη - Αντίδραση Αλαφούζου - Τρέχουν οι εξελίξεις!

Sportdog Team
Χαμός στον Παναθηναϊκό μετά τις δηλώσεις Δώνη - Αντίδραση Αλαφούζου - Τρέχουν οι εξελίξεις!

"Βαρύ" το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό.

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έκανε λόγο για χειρισμούς της διοίκησης που δεν τον βρίσκουν σύμφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός δημοσίως δεν... ήχησαν καλά στα αυτιά του Γιάννη Αλαφούζου και της "πράσινης" διοίκησης.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν πληροφορήθηκε τα όσα είπε ο Δώνης, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις, μιλώντας σε συνεργάτες του.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό είναι "βαρύ" και οι εξελίξεις στις τάξεις των Πρασίνων αναμένεται να είναι ραγδαίες, με όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Δώνη να φαντάζουν ανοικτά αυτή τη στιγμή.

Ο έμπειρος προπονητής, μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τσάβι Ρόκα προκειμένου να συζητηθούν τα φλέγοντα ζητήματα του Τριφυλλιού, από την οποία θα κριθούν πολλά.

Ο Δώνης φέρεται να μη είναι σύμφωνος με την "παρέμβαση" της διοίκησης στο έργο του, ενώ πληροφορίες υποστηρίζουν πως δεν έχει δει με καλό μάτι την πιθανή απόκτηση του Φραν Βέλεθ, αλλά και την πρόταση ανανέωσης με εγγυημένο αριθμό συμμετοχών στον Γιώργο Βαγιαννίδη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags