Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φήμες για νέα αποχώρηση μετά τη... βόμβα Δώνη – Παρέμβαση Αλαφούζου!
| 2020-02-20 22:30:00

"Μπάχαλο" στον Παναθηναϊκό – Φήμες για νέα αποχώρηση μετά τη... βόμβα Δώνη – Παρέμβαση Αλαφούζου!

του Νίκου Στεργίου
"Μπάχαλο" στον Παναθηναϊκό – Φήμες για νέα αποχώρηση μετά τη... βόμβα Δώνη – Παρέμβαση Αλαφούζου!

Κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα. Ποιος ο μεγάλος... μπελάς.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε πάρα πολλά μέτωπα στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες. Μπορεί να κυριαρχεί η... βόμβα του Γιώργου Δώνη που άφηνε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο παραίτησής του, ωστόσο παράλληλα τρέχουν κι άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Μάλιστα, παρότι από χτες, ύστερα από τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τη μητέρα του μικρού, έχουν ενισχυθεί κατά πολύ οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του 18χρονου δεξιού μπακ-χαφ, κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να ποντάρει στο ότι δεν θα υπάρξει, νέα ανατροπή.

Σε περίπτωση όμως που το θετικό αυτό πλέον κλίμα μετουσιωθεί πλέον σε συμφωνία, θα συμπαρασύρει και άλλα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στους «πράσινους». Οι εγγυήσεις που πήρε η πλευρά Βαγιαννίδη αναφορικά με την αξιοποίηση και το πλάνο του Παναθηναϊκού για τον διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες ποδοσφαιριστή, ουσιαστικά σηματοδοτούν το τέλος του Ματίας Γιόχανσον.

Ο Βαγιαννίδης θα είναι, άμεσα λογιζόμενος μάλιστα, το Νο2 στην ιεραρχία των δεξιών μπακ του Παναθηναϊκού, γεγονός που δύσκολα θα διατηρήσει ως Νο1 (και μάλιστα με τα χρήματα που ζητάει) τον Σουηδό. Το ζητούμενο είναι προφανώς αν και εφόσον θα μείνει ο Κώστας Αποστολάκης.

Η χτεσινή συνάντηση Αλαφούζου – μητέρας Βαγιαννίδη, φαίνεται πως οριοθετεί τον «Βάγια» ως ξεκάθαρα πιο μπροστά σε προτεραιότητα εκ μέρους του συλλόγου από τον Αποστολάκη. Δύσκολα, ο 20χρονος μπακ θα είναι αυτός ο Νο1 στην ιεραρχία των δεξιών μπακ, ακόμη δυσκολότερα θα δεχτεί ο ίδιος να μπει σε μια διαδικασία άμεσου ανταγωνισμού με τον Βαγιαννίδη, γνωρίζοντας μάλιστα και τους όρους του συμβολαίου (οικονομικούς και όχι μόνο) που έχουν προταθεί στον Βαγιαννίδη.

Μια ανανέωση λοιπόν, αν και εφόσον τελικά επιβεβαιωθεί, το πιθανότερο είναι πως θα φέρει αν όχι δεδομένες, τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες στις συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων άλλων δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον «Βάγια». Εύλογο, αφού προφανώς ο Παναθηναϊκός έκανε την επιλογή του και την διατυμπάνισε με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Δώνης - Το μυστικό ραντεβού Ρόκα με δύο παίκτες - Έπεσαν υπογραφές;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags