Facebook Pixel Απαράδεκτο αυτό που έγινε με Σωκράτη στο Καραϊσκάκη - Μόνο ντροπή!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-20 23:55:00

Απαράδεκτο αυτό που έγινε με Σωκράτη στο Καραϊσκάκη - Μόνο ντροπή!

Απαράδεκτο αυτό που έγινε με Σωκράτη στο Καραϊσκάκη - Μόνο ντροπή!

Θλιβερό περιστατικό. Πώς αντέδρασε ο Έλληνας άσος;

Ένα πολύ άσχημο σκηνικό εκτυλίχθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με πρωταγωνιστές τον κόσμο των Ερυθρόλευκων και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Έλληνας στόπερ των Κανονιέρηδων χτύπησε σε μία φάση μετά το 80' και κάθισε στο έδαφος δείχνοντας να πονάει αρκετά, με τον Κώστα Φορτούνη μάλιστα να τον βοηθάει, αλλά ο κόσμος στο "Καραϊσκάκης" είχε... άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για τον διεθνή άσο, κάτι που συνέχισαν και σε επόμενη φάση, όταν ο Σωκράτης έπεσε και πάλι στο έδαφος, μην μπορώντας να συνεχίσει.

Όλο το φαληρικό γήπεδο φώναξε και πάλι το σύνθημα "Σωκράτη, π@@@@ς γιε", μια στιγμή που δεν έκατσε καθόλου καλά, καθώς πρόκειται για Έλληνα παίκτη που έχει τιμήσει το εθνόσημο πολλές φορές.

Πάντως, προς τιμήν του, ο Σωκράτης που βγήκε και αναγκαστική αλλαγή, αποδεικνύοντας ότι όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, δεν αντέδρασε καθόλου στα υβριστικά, δείχνοντας και πάλι την μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρελάνς Μαρινάκη - Τα δίνει όλα για τον παικταρά - Ανατροπή στον Ολυμπιακό που φτιάχνει τον κόσμο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags