Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Ολυμπιακός: Απάντηση Παπασταθόπουλου για τα υβριστικά συνθήματα στο Γ. Καραϊσκάκης (ΦΩΤΟ)
| 2020-02-21 20:43:00

Απάντηση Παπασταθόπουλου για τα υβριστικά συνθήματα στο Γ. Καραϊσκάκης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απάντηση Παπασταθόπουλου για τα υβριστικά συνθήματα στο Γ. Καραϊσκάκης (ΦΩΤΟ)

Ο άσος της Άρσεναλ ξεκαθάρισε πως... δεν τον αγγίζουν.
 

Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Ολυμπιακός: Στόχος της εξέδρας του Ολυμπιακού έγινε στο Γ. Καραϊσκάκης ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Άρσεναλ και ειδικά στο φινάλε.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί και για αυτό έγινε κι αλλαγή, όμως οι οπαδοί των Πειραιωτών θεώρησαν πως έκανε καθυστερήσεις και για αυτό υπήρξε ένα δεκάλεπτο όπου φωνάζαν συνεχώς υβριστικά συνθήματα εναντίον του.

Ο Παπασταθόπουλος πάντως όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με την εξέδρα, αλλά με τοποθέτηση του στα Social Media ξεκαθάρισε πως οι... παραφωνίες δεν τον αγγίζουν.

Αναλυτικά έγραψε: Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναίσθηματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Καποιες μικρες παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags