Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Καθαρίζουν" και τον Τάσο Δώνη - Άκυρο σε 6.000.000 - "Παίρνει" μαζί του ΠΑΟΚτσή!
| 2020-02-22 17:06:00

Απίστευτο: "Καθαρίζουν" και τον Τάσο Δώνη - Άκυρο σε 6.000.000 - "Παίρνει" μαζί του ΠΑΟΚτσή!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: "Καθαρίζουν" και τον Τάσο Δώνη - Άκυρο σε 6.000.000 - "Παίρνει" μαζί του ΠΑΟΚτσή!

"Χαμός" στην οικογένεια. Γιατί φεύγει; Κάτι ήξεραν στην Τούμπα...

Το περασμένο καλοκαίρι, οι δυο τους, έκαναν μεταγραφές σε γαλλικές ομάδες, οι οποίες -κακά τα ψέματα- ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο παρελθόν σε Ελληνες ποδοσφαιριστές δεν συνήθιζαν να δίνουν. Η Τουλούζ αγόρασε τον Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ έναντι ποσού περίπου 4 εκατ. ευρώ, την ώρα που στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Ρεμς απέκτησε δανεικό από τη Στουτγάρδη, με υποχρεωτική option αγοράς όπως διατυμπανίστηκε στα μέρη μας, τον Τάσο Δώνη.

Πλέον, θα είναι έκπληξη αν έστω και ένας από τους δύο παραμείνουν και του χρόνου στο σαμπιονά! Ο Κουλούρης ξεκίνησε φορτσάτος πετυχαίνοντας 4 γκολ ως τις αρχές Οκτωβρίου, από τότε όμως έχει συμπληρώσει 4,5 μήνες χωρίς να "ματώσει" δίχτυα. Συνεχείς αλλαγές προπονητών, πολλά προβλήματα η ομάδα της Τουλούζης, με τον Ελληνα στράικερ να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, αλλά και όταν είναι στο γήπεδο να μην μπορεί να βοηθήσει καθόλου.

Και με την Τουλούζ ήδη με το 1,5 πόδι στην Ligue 2, δεν πρόκειται να παραμείνει και του χρόνου. Ο τρόπος που θα αποχωρήσει μένει να διαπιστωθεί, οι μάνατζερ του προσπαθούν να του βρουν ομάδες σε Γερμανία και Ιταλία, κακά τα ψέματα όμως, η φετινή κακή σεζόν του, δύσκολα θα του ανοίξει πόρτες εκτός των συνόρων.

Οσο για τον Δώνη; Αυτός είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση, αφού δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει στη Γαλλία! Μοιραία αρκείται σταθερά και μόνιμα σχεδόν σε ολιγόλεπτες συμμετοχές, ερχόμενος από τον πάγκο της Ρεμς, οι άνθρωποι της οποίας δεν είναι -αναμενόμενα- καθόλου ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Και δεδομένα αναζητούν τρόπους να λύσουν τη συνεργασία τους. Υπάρχει φυσικά μεγάλο ερωτηματικό ως προς τη φύση αυτής, αφού το καλοκαίρι λέγονταν και "διαφημίζονταν" πως η Ρεμς έχει υποχρεωτική option αγοράς 8 εκατ. ευρώ.

Κάτι που μάλιστα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πατέρας του Ελληνα επιθετικού, ο Γιώργος Δώνης σε συνέντευξη Τύπου μετά από παιχνίδι του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας πως το ποσό είναι 6 εκατ. ευρώ και πως η υποχρεωτικότητα της option αναιρείται μόνο σε περίπτωση υποβιβασμού της Ρεμς. Ενδεχόμενο που δεν υφίσταται, οπότε μένει να δούμε πως θα καταφέρει ο γαλλικός σύλλογος να απαγκιστρωθεί από το υποχρεωτικό του buy-out και να αποδεσμευτεί από τον Δώνη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ψήνει" τρελή επιστροφή ο Αλαφούζος - Έτσι γυρίζει το κλίμα - Όνομα που θα... συζητηθεί στην εξέδρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags