Facebook Pixel Λαμία - Άρης: 2-2
| 2020-02-22 21:54:00

Ματσάρα στη Λαμία - Πήγε να "σκοτώσει" τον Άρη ο Αραβίδης! Γλίτωσε με Γκάμα και Ιντέγε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στη Λαμία - Πήγε να "σκοτώσει" τον Άρη ο Αραβίδης! Γλίτωσε με Γκάμα και Ιντέγε (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκα ισόπαλες 2-2

Λαμία - Άρης: 2-2

Παιχνίδι με φοβερό θέαμα και εναλλαγή συναισθημάτων έγινε στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο τέρματα, αλλά οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν εγωισμό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι άργησε να πάρει ρυθμό. Στο 16' όμως ο Βέλεθ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Καραμάνο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Βασίλειο Φωτιά, να δείχνει το σημείο του πέναλτι, αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Ο Βασιλόγιαννης όμως απέτυχε να νικήσει τον Κουέστα, ο οποίος έπεσε στη σωστή γωνία και με εντυπωσιακό τρόπο είπε «όχι» στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, διατηρώντας την εστία του απαραβίαστη.

Μερικά λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, αφού η άμυνα του Άρη πιάστηκε στον ύπνο. Στο 24' ο Αραβίδης πήρε έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρα και έκανε το 1-0, πληγώνοντας μία από τις πρώην ομάδες που φόρεσε τη φανέλα της. Μάλιστα 32χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα μετά από 469 ημέρες. Η τελευταία φορά ήταν την 10η Νοέμβριου του 2018, όταν είχε σκοράρει με πέναλτι κόντρα στον Λεβαδειακό όταν αγωνιζόταν με τον ΟΦΗ.

Οι Θεσσαλονικείς στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 31' ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Σάσα, ενώ στο 44' ο Λάρσον βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Λαμίας, ο οποίος λειτούργησε θετικά, αλλά έτσι και αλλιώς ο παίκτης του Άρη υποδείχτηκε οφσάιντ.

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αραβίδης ξαναχτύπησε! Ο Πόντιος επιθετικός της Λαμίας με κεφαλιά έβαλε μπροστά με δύο τέρματα τους γηπεδούχους. Η συνέχεια του παιχνιδιού όμως ήταν συναρπαστικότερη. Και αυτό γιατί οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν εγωισμό, νεύρο και αντίδραση.

Στο 50' απείλησαν με κεφαλιά του Φετφατζίδη και δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Γκάμα, ο οποίος έπιασε άπιαστο σουτ στο γάμα της εστίας του Θεοδωρόπουλου. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και ο Άρης ισοφάρισε στο 55'. Οι παίκτης του Άρη έκρυψαν τη μπάλα μετά από εκπληκτική ανάπτυξη από αριστερά, με τον Ιντέγε να αξιοποιεί την πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος των φιλοξενούμενων.

Έτσι το ματς ξεκίνησε από την αρχή και το ενδιαφέρον ανανεώθηκε ακόμα περισσότερο. Ο Άρης έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του πίεσε για να πετύχει την ανατροπή. Στα λεπτά που απέμειναν όμως δεν κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και έτσι το 1-1 παρέμεινε ως τελικό σκορ.

Ο Άρης έχει 34 βαθμούς και είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και η Λαμία έχει 27 και πέρασε στην 9η θέση.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

Βοηθοί: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου).

4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Δημήτρης Σαμοϊλης (Αθηνών).

Κίτρινες: Νιάσε, Αραβίδης, Σκόνδρας - Βέλεθ, Δεληζήσης, Ρόουζ.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιασέ, Καραμάνος (79' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85' Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (64' Σάλιακας), Αραβίδης.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (90'+1' Μαρτίνες), Φετφατζίδης (79' Μαντσίνι), Λάρσον (88' Ντουρμισάι), Ιντέγε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags