Facebook Pixel Sportdog.gr | Στήριξη σε Δώνη από παίκτες του Παναθηναϊκού! Δήλωση που θα συζητηθεί στην Τρίπολη
| 2020-02-22 23:29:00

Στήριξη σε Δώνη από παίκτες του Παναθηναϊκού! Δήλωση που θα συζητηθεί στην Τρίπολη

Sportdog Team
Στήριξη σε Δώνη από παίκτες του Παναθηναϊκού! Δήλωση που θα συζητηθεί στην Τρίπολη

Ο άσος του Τριφυλλιού τάχθηκε υπέρ του προπονητή του.

Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Αποστολάκης, τόνισε πως οι παίκτες της ομάδας υποστηρίζουν τον προπονητή τους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο νεαρός αμυντικός στην κάμερα της Nova:

Στην αρχή είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήμασταν επιπόλαιοι. Στο β’ μέρος ενώ σκοράραμε, μετά την αποβολή, κλειστήκαμε πίσω. Ηταν άτυχη στιγμή το 1-1, θα το αναλύσουμε να δούμε τι φταίει. Μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο στο τέλος, προχωράμε…».

Πρόσθεσε: «Όταν μπαίνουν αρκετοί παίκτες στην εντεκάδα, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούμε. Παρά τις απουσίες, αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το διπλό».

Είπε ακόμη: «Δεν θεωρώ ότι επαναπαυτήκαμε. Τρέξαμε στο γήπεδο, προσπαθήσαμε. Από ευκαιρίες του αντιπάλου δεν είχαμε πρόβλημα, ίσως από το τρανζίσιον να είχαμε προβλήματα. Δεν μας στοίχισαν πάντως αυτά. Μας στοίχισε μια σέντρα, θα δούμε τι έφταιξε».

Συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσαμε εύκολα να κρατήσουμε την μπάλα με 10 παίκτες, βγάλαμε μεγάλες μπάλες. Είχαμε περισσότερο ψυχή στις μονομαχίες, ο αντίπαλος επιτέθηκε, προσπαθήσαμε να βρούμε κενούς χώρους στην άμυνά του».

Αναφέρθηκε στο δικό του παιχνίδι σε σχέση και με το πρώτο του: «Τα πρώτα 15 λεπτά στον Παναιτωλικό ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ γιατί είχα και δύο μήνες να παίξω λόγω τραυματισμού. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαι καλύτερος και ανασταλτικά και επιθετικά».

Για τον Γιώργο Δώνη είπε: «Εμείς υποστηρίζουμε τον προπονητή μας απεριόριστα όπως είναι και αυτός δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και στις καλές και στις κακές στιγμές. Προσπαθούμε να κερδίσουμε και για τον σύλλογο και για εμάς και για τον προπονητής μας».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags