Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραβούν τα μαλλιά τους στον Παναθηναϊκό μετά την Τρίπολη! Ξέμειναν και από αριστερό μπακ
| 2020-02-23 00:05:00

Τραβούν τα μαλλιά τους στον Παναθηναϊκό μετά την Τρίπολη! Ξέμειναν και από αριστερό μπακ

Sportdog Team
Τραβούν τα μαλλιά τους στον Παναθηναϊκό μετά την Τρίπολη! Ξέμειναν και από αριστερό μπακ

Άνω κάτω το Τριφύλλι.

Είχε που είχε τα θέματά του με τις απουσίες ο Παναθηναϊκός, προέκυψε (και) ο τραυματισμός του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για να προσθέσει ακόμη περισσότερους «πονοκεφάλους» στον Γιώργο Δώνη, εν όψει του φινάλε της κανονικής περιόδου και των πλέι-οφ που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.

Ο «Χάτζη» τραυματίστηκε στο 59ο λεπτό, όταν γύρισε το πόδι του σε μία μονομαχία με τον Χαουρέγκι και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των «πράσινων» κάνουν λόγο για διάστρεμμα, ο βαθμός του οποίου θα φανεί μετά τις εξετάσεις που θα κάνει την Κυριακή (23/02) στο «Υγεία».

Η απουσία του από το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με αντίπαλο το Βόλο στο ΟΑΚΑ θεωρείται δεδομένη (φαίνεται πάντως πως θα προλάβει τα πλέι-οφ) και το πρόβλημα στο αριστερό άκρο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για το τεχνικό τιμ, καθώς είναι ήδη νοκ-άουτ ο Ινσούα λόγω του οστικού οιδήματος στο γόνατο (βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του).

Με δεδομένη την επιστροφή του Γιόχανσον (εξέτισε την ποινή του) στο δεξιό άκρο, το πιο πιθανό σενάριο είναι να «μετακινηθεί» σα αριστερά ο Αποστολάκης, για να καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο το κενό, καθώς ο Παναθηναϊκός «ξέμεινε» από αριστερούς μπακ.

Στον αγώνα με το Βόλο επιστρέφει και ο Σένκεφελντ, που επίσης εξέτισε την ποινή του, ενώ πλην του Ζαχίντ που αποβλήθηκε στην Τρίπολη και θα χάσει ένα ματς, θα λείψει και ο Χρήστος Δώνης, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική ποινής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags