Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Το ρεποτάζ για τον Βαγιαννίδη που θα διαβάσεις αποκλειστικά στο sportdog!
| 2020-02-23 10:00:00

Απίθανη πρόταση Αλαφούζου - Τι έδωσε σε Βαγιαννίδη - "Κόντραρε" Ιβάν - Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Δώνης!

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη πρόταση Αλαφούζου - Τι έδωσε σε Βαγιαννίδη - "Κόντραρε" Ιβάν - Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Δώνης!

Ό,τι είχε και δεν είχε! Ανατροπή στην ανατροπή. Έτσι τον διώχνει...

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Από την πρώτη στιγμή που το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Βαγιαννίδη ήρθε στην επιφάνεια, μετά το ντεμπούτο του 18χρονου δεξιού μπακ-χαφ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο sportdog ήμασταν ξεκάθαροι ως προς το ρεπορτάζ.

Λέγαμε λοιπόν πως ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος χειρίζεται την εν λόγω υπόθεση και πως από τα χέρια του θα περάσει το τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή. Οπερ και εγένετο. Μέσα στην εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, θορυβημένος από τη φημολογία των τελευταίων ημέρων, είχε νέο ραντεβού με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή στα γραφεία του ΣΚΑΪ, προκειμένου, τετ-α-τετ να την πείσει για την ανανέωση του συμβολαίου του γιου της.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο πως όσα μετάφερε ο Αλαφούζος στη μητέρα του Βαγιαννίδη ήταν ικανά να αλλάξουν σημαντικά τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον «Βάγια» στις τάξεις του. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές.

Πρακτικά, χωρίς να είναι δυνατόν (και δεν προβλέπεται, αφού το τι ειπώθηκε το γνωρίζουν μόνο ο Αλαφούζος και η μητέρα του ποδοσφαιριστή) να εξακριβωθεί το ακριβές πλαίσιο της πρότασης, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ουσιαστικά προσπάθησε να δώσει ό,τι ζητούσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Σε οικονομικό επίπεδο δεν ήταν φυσικά δυνατόν να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες προτάσεις, ωστόσο και πάλι έχει γίνει υπέρβαση για τα δεδομένα των «πράσινων» ενώ έχουν δοθεί και όλες οι αρμόδιες εγγυήσεις και διαβεβαιώσεις για το αγωνιστικό πλάνο που έχει ο σύλλογος για τον Βαγιαννίδη.

Κοινώς, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως ο Αλαφούζος έδωσε τα πάντα,  όσα περισσότερα μπορούσε να δώσει στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον κρατήσει στα «πράσινα» και πλέον περιμένει την απάντηση.  Ωστόσο, παρά το θετικό κλίμα που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες, οι πρόσφατες εξελίξεις με τις δηλώσεις Δώνη περί «παρεμβάσεων στο έργο του», μάλλον επανέφεραν την υπόθεση στα προϋπάρχοντα δεδομένα, παρά βοήθησαν στο να επιτευχθεί πρόοδος.

Ένα από τα θέματα που φέρονται να προκάλεσαν την «έκρηξη» του Έλληνα τεχνικού είναι οι διαπραγματεύσεις με τον Βαγιαννίδη και συγκεκριμένα η φημολογούμενη πρόταση με εγγυημένο αριθμό συμμετοχών από τη διοίκηση προς το νεαρό άσο.

Από τη στιγμή που η πλευρά του 18χρονου παίκτη δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα, μεγαλύτερη από το οικονομικό, στις εγγυήσεις για χρόνο συμμετοχής που θα βοηθήσουν στην αγωνιστική εξέλιξη του Βαγιαννίδη, καταλαβαίνει κανείς πως η μη σύμφωνη γνώμη του προπονητή προκαλεί επιπλοκές. Όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ, η δημόσια κριτική που άσκησε ο Δώνης, θορύβησε και γέμισε με προβληματισμό την οικογένεια του Βαγιαννίδη, που τον εκπροσωπεί στις συζητήσεις με τη διοίκηση.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να φανεί το κατά πόσο η ιστορία της ανανέωσης του συμβολαίου του πιτσιρικά θα επηρεαστεί από το ζήτημα του Δώνη και τον θόρυβο που γίνεται αναφορικά με τον Έλληνα τεχνικό τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό που φαντάζει σίγουρο πλέον είναι πως το εν λόγω… σίριαλ δεν ολοκληρώθηκε ακόμα, αντιθέτως θα έχει κι άλλα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέμει" ο Δώνης - Σενάριο-βόμβα για Έλληνα σουπερλιγκάτο τεχνικό στον ΠΑΟ - "Ντου" και από ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags