Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Συνέντευξη στο sportdog για τον Βέλεθ!
| 2020-02-23 13:00:00

"Αυτό βλέπω για Βέλεθ - Δύο-τρεις στην Ελλάδα - Δίπλα σε Σεμέδο - Καλύτερος από Μεριά, Σισέ, Μπα"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό βλέπω για Βέλεθ - Δύο-τρεις στην Ελλάδα - Δίπλα σε Σεμέδο - Καλύτερος από Μεριά, Σισέ, Μπα"

Τα... σπάει Αρειανός στο sportdog. Γιατί "κράζει" Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - Άρης: Ως έναν από τους δύο-τρεις καλύτερους στόπερ στην Ελλάδα χαρακτήρισε τον Φραν Βέλεθ ο Γιάννης Μιχαλήτσος, με δηλώσεις του στο sportdog, με αφορμή το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Παναθηναϊκό για την περίπτωσή του.

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, που γνωρίζει όσο λίγοι τον Βέλεθ, αναφέρθηκε ακόμα στο αν ταιριάζει σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (που ενδιαφέρονται), ενώ ανέδειξε και τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

"Αυτά είναι τα θετικά του στοιχεία - Ταιριάζει απόλυτα με Σεμέδο"



"Θεωρώ ότι είναι μέσα στους δύο-τρεις καλύτερους σέντερ μπακ στην Ελλάδα. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, ξέρει μπάλα και μπορεί να κατεβάσει την μπάλα από πίσω, μπορεί να στρώσει το παιχνίδι και είναι ψυχωμένος παίκτης, είναι παθιασμένος. Φέτος έχει σκοράρει 4 γκολ ήδη! Σκοράρει δηλαδή, που είναι πολύ σημαντικό. Πολύ καλός σέντερ μπακ και είναι μόλις 29, δεν τον πήραν τα χρόνια", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Μιχαλήτσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τους τομείς που υστερεί ο Ισπανός στόπερ:

"Αυτός είναι αυτό που είναι, δεν νομίζω ότι στα 29 μπορεί να αλλάξει κάτι. Είναι σχεδόν πλήρης παίκτης και έχει αρκετά καλά στοιχεία για την ηλικία του".

Το όνομά του ακούγεται για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και, τώρα, για Παναθηναϊκό. Μπορεί σε δυσκολότερο επίπεδο από αυτό του Άρη;

"Σε επίπεδο 11άδας ο Άρης δεν είναι κατώτερος από αυτές τις ομάδες που αναφέρεις, απλώς δεν έχει εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο του που να είναι ισάξιες. Είναι περίπου ίδιου επιπέδου με τις ομάδες που λέτε. Εγώ δεν θέλω να φύγει  ο Βέλεθ, γιατί είναι κομβικός παίκτης για τον Άρη. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς μέτριους που έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι ο Ολυμπιακός που θυμόμαστε πριν από 10 χρόνια. Ο Μεριά, ο Σισέ, ο Μπα, είναι χειρότεροι από τον Βέλεθ. Δεν το συζητάμε, επίσης, ότι μπαίνει και παίζει σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό εύκολα. Δεν υπάρχει καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα από τους Βέλεθ-Ρόουζ. Θα ταίριαζε απόλυτα με τον Σεμέδο, για παράδειγμα, καθώς ναι μεν δεν είναι πολύ ψηλός αλλά είναι αλτικός. Ο Σεμέδο, από την άλλη, είναι ψηλός αλλά έχει θέματα με τους κοντούς, με την ταχύτητα κ.λπ. Αν και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ήταν πολύ καλός".  

Ποια ομάδα θα του ταίριαζε, από αυτές που ενδιαφέρονται, με βάση τα χαρακτηριστικά του;

"Αν ένας παίκτη έχει προϋποθέσεις όπως αυτός, είναι αλλιώς. Γιατί είναι ένας παίκτης που κολλάει παντού και έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου σέντερ μπακ, δεν υστερεί σε κάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πυρετός" στον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - "Εντολή" Ιβάν - Τί θα γίνει στην Τούμπα; - Τους το... ξεκόβει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags