Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι μπακάρα είναι αυτή! Η ενέργεια στην Τούμπα που δίνει μεταγραφάρα - Λίγα τα 20.000.000...
| 2020-02-23 21:24:00

Τι μπακάρα είναι αυτή! Η ενέργεια στην Τούμπα που δίνει μεταγραφάρα - Λίγα τα 20.000.000...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τι μπακάρα είναι αυτή! Η ενέργεια στην Τούμπα που δίνει μεταγραφάρα - Λίγα τα 20.000.000...

Τεράστια ποιότητα, τρελές δυνάμεις. Ποιον "καθάρισε";

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, περνώντας από την Τούμπα με 1-0 και αφήνοντας τον ΠΑΟΚ πέντε βαθμούς πίσω του στη βαθμολογία.

Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε τα διαπιστευτήριά του και στην Τούμπα, αποδεικνύοντας το γιατί θεωρείται ο κορυφαίος σε απόδοση και ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Σε ένα ματς με κακό ρυθμό και πολλά λάθη σε μια εχθρική για τους Πειραιώτες έδρα, το άστρο του «Τσίμι» έλαμψε ξανά.

Κορυφαία στιγμή του διεθνούς μπακ ήταν φυσικά το 1-0 του Ολυμπιακού, καθώς δημιούργησε ευκαιρία από το… πουθενά με μια καταπληκτική επέλαση, δίνοντας την ευκαιρία στον Ραντζέλοβιτς να πλασάρει μετά από απόκρουση του Πασχαλάκη. Η μπάλα χτύπησε στον Γιαννούλη και κατέληξε στα δίχτυα, όμως όλοι αναγνωρίζουν πως το… μισό γκολ τουλάχιστον ανήκει στον Τσιμίκα.

Ο τρόπος με τον οποίο απέφυγε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του Δικεφάλου με εκπληκτικό σλάλομ, αλλά και το υπέροχο τελείωμά του μετά από τέτοια κούρσα είναι στοιχεία ενδεικτικά της τεράστιας ποιότητάς του.

Φυσικά, ο Έλληνας μπακ δεν παρέλειψε τα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς «εξαφάνισε» τον Λημνιό από την πλευρά του. Δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΟΚ δεν παρήγαγε τίποτα από τη δεξιά του πλευρά. Συνολικά μιλάμε για μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, με τον Τσιμίκα να έχει αστείρευτες δυνάμεις μέχρι το φινάλε, παρά το γεγονός ότι έπαιξε 90 λεπτά κόντρα στην Άρσεναλ την Πέμπτη.

Οι μετοχές του 23χρονου άσου έχουν πλέον εκτοξευθεί, καθώς παρουσιάζεται όλο και καλύτερος όσο προχωρά η σεζόν. Πιθανότατα τα 20 εκατομμύρια ευρώ που ήταν έτοιμη να καταβάλλει η Νάπολι για χάρη του τον περασμένο Ιανουάριο να φαντάζουν πολύ λίγα για την αξία του το προσεχές καλοκαίρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... έσκασε ο Μαρινάκης για τον παικταρά - Αυτή είναι η συμφωνία - Τον... χρύσωσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags