Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Απίστευτος Βαρούχας στο 0-1: "Εγώ δεν παίρνω ρίσκο" - "Σωστά ακυρώθηκε το 1-1" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-23 22:14:00

Απίστευτος Βαρούχας στο 0-1: "Εγώ δεν παίρνω ρίσκο" - "Σωστά ακυρώθηκε το 1-1" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτος Βαρούχας στο 0-1: "Εγώ δεν παίρνω ρίσκο" - "Σωστά ακυρώθηκε το 1-1" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρος για πέναλτι στον Λημνιό.​ Θα... τρελαθεί ο Κάκος!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Καλή χαρακτήρισε τη διαιτησία του Τομίας Μίλερ στην Τούμπα ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (0-1) στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ.

Ο καθηγητής διαιτητής τόνισε πως δεν υπήρχε ξεκάθαρο ριπλέι για το εάν περάσει η μπάλα τη γραμμή του άουτ πριν το αυτογκόλ του Γιαννούλη στο 0-1, ωστόσο τόνισε πως ο βοηθός ήταν στην ευθεία, ενώ για το γκολ του Βαρέλα συμπλήρωσε πως σωστά ακυρώθηκε καθώς έχει προηγηθεί οφσάιντ.

Παράλληλα, για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟΚ για σπρώξιμο του Τσιμίκα στον Λημνιό στο 81’, σχολίασε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Αρχικά, στη φάση του γκολ τόνισε πως «δεν έχουμε ξεκάθαρο ριπλέι, όμως ο βοηθός είναι στην ευθεία, ενώ δεν υπήρχε και κάποια αντίδραση από το VAR. Επίσης βλέπουμε την μπάλα να είναι πάνω από τη γραμμή και δεν γίνεται να πει κάποιος ξεκάθαρα, δεν θα πάρω εγώ το ρίσκο».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Στο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα είναι σε θέση οφσάιντ την ώρα που χτυπάει ο Βιεϊρίνια το φάουλ και στη συνέχεια έχει συμμετοχή στη φάση. Σωστά ακυρώθηκε το 1-1».

Στη συνέχεια για το πέναλτι που ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ στο 81’, ανέφερε πως έγινε με διεκδίκηση, όμως σημείωσε πως η πτώση δεν προήλθε από το σπρώξιμο και ότι και οι δύο είχαν απλωμένα τα χέρια. Πολύ σωστά λειτούργησε ο διαιτητής, δεν έδειξε πέναλτι.

**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γίνει... πόλεμος - Μεγάλη μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - Ποιος θα πάρει την ταλεντάρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags