Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Σήμερα αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα για να πέσουν οι τόνοι στο ζήτημα που δημιουργήθηκε!
| 2020-02-24 08:13:00

Εξελίξεις σήμερα με Δώνη στον Παναθηναϊκό - Φεύγει από την ομάδα - "Παίζει" η ανατροπή;

Sportdog Team
Εξελίξεις σήμερα με Δώνη στον Παναθηναϊκό - Φεύγει από την ομάδα - "Παίζει" η ανατροπή;

Ο Έλληνας τεχνικός στο προσκήνιο.
 

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Σήμερα αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα για να πέσουν οι τόνοι στο ζήτημα που δημιουργήθηκε!

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε δημόσια για παράγματα που τον απασχολούν στην ομάδα, η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση στήριξης, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι η κατάσταση είναι περίεργη.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει η ομάδα με τον Δώνη μέχρι τη λήξη των πλέι οφ και στη συνέχεια οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους, όπως αναφέρει η Πράσινη.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ουσιαστική αποφόρτιση της κατάστασης και να συνεχίσουν μαζί μετά το καλοκαίρι, αλλά σε πρώτη φάση αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι από σήμερα θα γίνει προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Παναθηναϊκός και Γιώργος Δώνης, άλλωστε, έχουν μόνο να κερδίσουν αν συνεχίσουν μαζί τώρα, καθώς ο σύλλογος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δεν θα λειτουργήσει υπέρ του μια αλλαγή προπονητή αυτή την περίοδο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags