Facebook Pixel Ξεχάστε αυτά που διαβάζετε! Να τι θα γίνει με Δώνη στον Παναθηναϊκό - Το "αποκάλυψε" ο ίδιος
| 2020-02-25 11:01:00

Ξεχάστε αυτά που διαβάζετε! Να τι θα γίνει με Δώνη στον Παναθηναϊκό - Το "αποκάλυψε" ο ίδιος!

του Νίκου Στεργίου
Ξεχάστε αυτά που διαβάζετε! Να τι θα γίνει με Δώνη στον Παναθηναϊκό - Το "αποκάλυψε" ο ίδιος!

"Ντου" από Ρόκα και χοντρό παρασκήνιο. Ανατροπή στην ανατροπή;

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Το πιο "καυτό" θέμα των ημερών αδιαμφισβήτητα είναι η παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του "τριφυλλιού". Το προ εβδομάδας ξέσπασμά του, η δημόσια κόντρα του με τη διοίκηση του συλλόγου, οι κάκιστες σχέσεις που προφανώς υπάρχουν με τον ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζο συνετέλεσαν στο να ανοίξει, από το ίδιο το "τρένο", θέμα ακόμη και άμεσης αποχώρησης του από τους "πράσινους", πόσο μάλλον να θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ακόμη και αν δεν γίνει αυτή τώρα, θα ακολουθήσει το καλοκαίρι.

Στην... παραζάλη υπήρξε η εντύπωση πως και ο Τσάβι Ρόκα απηχεί της διοικητικής άποψης-θεώρησης (τουλάχιστον όπως αυτή διαμορφώθηκε από τα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο τον Δώνη) και πως και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα σε πιθανό "διαζύγιο" με τον Ελληνα τεχνικό. Όπως φαίνεται όμως, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη. Τουλάχιστον όχι άμεσα.

Το χθεσινό του τετ-α-τετ με τον Δώνη στο προπονητήριο του συλλόγου έγινε προκειμένου αρχικά να ξεκαθαριστεί η θέση και η στάση του Ρόκα απέναντι στα όσα έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες. Ο ίδιος άλλωστε, τη μέρα του ξεσπάσματος του Δώνη δεν ήταν καν στην Ελλάδα, ενώ προφανώς μπήκε στο κάδρο από τις δηλώσεις του προπονητή, αφού εμφανίστηκε να λειτουργεί κόντρα στις επιθυμίες και επιλογές του.

Ο Ρόκα λοιπόν ξεκαθάρισε στον Δώνη πως επιθυμεί την παραμονή του τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν, τονίζοντας πως τότε θα πρέπει από όλες τις πλευρές να αξιολογηθεί η προοπτική και το πλαίσιο για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του Έλληνα προπονητή.

Αν κάτι τέτοιο αρκεί προκειμένου να μεταπείσει και τον Δώνη, ο οποίος διαρρέει πως θα αποχωρήσει (όπως φυσικά δημοσίως έκανε λόγο για παραίτηση την περασμένη Πέμπτη, χωρίς όμως να το έχει κατά νου, αφού δεσμεύεται -μεταξύ άλλων- και με ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που αυτός "σπάσει" το συμβόλαιό του) ή ακόμη περισσότερο αν φτάνει προκειμένου να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ ιδιοκτήτη και προπονητή, θα φανεί άμεσα.

Όπως τώρα είναι πάντως διαμορφωμένη η κατάσταση, κάτι τέτοιο μοιάζει συγκλονιστικά απίθανο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ναι" από Βαγιαννίδη - Καμία ρήτρα στο συμβόλαιο - Έτσι φεύγει ελεύθερος! - "Έγραψε" τον Δώνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags