Facebook Pixel ΑΕΚ: Στον "αέρα" ο παικταράς - Τι έγινε με Αραούχο - Σοβαρές σκέψεις να... φύγει!
| 2020-02-25 19:05:00

Στον "αέρα" παικταράς της ΑΕΚ - Τι έγινε με Αραούχο - Όλοι "πάνω" του - Σοβαρές σκέψεις να... φύγει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στον "αέρα" παικταράς της ΑΕΚ - Τι έγινε με Αραούχο - Όλοι "πάνω" του - Σοβαρές σκέψεις να... φύγει!

Δύσκολη κατάσταση, τρελή αγωνία. Ποιος τον "έφαγε";

ΑΕΚ: Τρεις εβδομάδες γεμάτες χρειάστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με τους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούσε από τα μέσα Ιανουαρίου και επιδεινώθηκε μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα στις 19 του περασμένου μήνα.

Ο προβληματισμός τότε για την πορεία της αποθεραπείας του Πορτογάλου φορ ήταν έντονος στην Ένωση και ουσιαστικά το συγκεκριμένο πρόβλημα αποτέλεσε έναν ακόμη λόγο για να προχωρήσει τελικά το deal για τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο. Ύπουλο το σημείο του τραυματισμού του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν, ακόμη πιο ύπουλη η αποθεραπεία του, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την αποκατάσταση ενός τέτοιου προβλήματος με τη συντηρητική αγωγή που επιλέχθηκε να ακολουθηθεί σε πρώτη φάση.

Ο Ολιβέιρα επέστρεψε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, στη ρεβάνς των "8" του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ωστόσο προχθές στη φιλοξενία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αποχώρησε τραυματίας. Και πάλι ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όχι ακριβώς στο ίδιο σημείο που τον είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά ίσως αυτό να είναι ακόμη περισσότερο ανησυχητικό γιατί αφενός αναδεικνύει ένα πρόβλημα που όχι μόνο υφίσταται, αλλά πιθανότατα και διογκώνεται.

Απόλυτα εύλογη και έκδηλη η ανησυχία στους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός. Αυτά αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και αναλόγως με το ακριβώς θα δείξουν θα επιλεγεί ο πλέον συμφέρον τρόπος αποκατάστασης για τον Ολιβέιρα, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως από την προηγούμενη απουσία του είχε εξετάσει από κοινού με το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης το ενδεχόμενο να επισκεφτεί δικό του γιατρό στην Πορτογαλία για μια δεύτερη γνώμη αναφορικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε από τώρα: Η πρώτη "βόμβα" Τίγρη για την "Αγιά Σοφιά" - Με αυτόν μπαίνει στη γηπεδάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags