Facebook Pixel Όλα ανοιχτά με μεγάλο όνομα, αυτός άλλαξε την ΑΕΚ - Τι θέλει ο Τίγρης
| 2020-02-26 16:02:00

Όλα ανοιχτά με top όνομα - Αυτός άλλαξε την ΑΕΚ - Τι θέλει ο Τίγρης - Τρελό buy-out τον... διώχνει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα ανοιχτά με top όνομα - Αυτός άλλαξε την ΑΕΚ - Τι θέλει ο Τίγρης - Τρελό buy-out τον... διώχνει!

Κάνει "παπάδες". Πότε θα καθίσουν κάτω. Υπάρχουν ελπίδες;

ΑΕΚ: 11-4-1 ρεκόρ, εξασφάλιση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο, μείωση της διαφοράς από την 2η, 26-6 γκολ, πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αξιοποίηση των πάντων στο ρόστερ,  σαφής βελτίωση σε κάθε τομέα, παίκτες, κοινή γνώμη, media και διοίκηση, όλοι ικανοποιημένοι.

Και όλα αυτά σε κάτι περισσότερο από δύο μήνες στον πάγκο της AΕΚ. Δεν τα λες και λίγα, ούτε και μικρά, για πρώτα δείγματα της θητείας του Μάσιμο Καρέρα στα ηνία της Ένωσης. Απολύτως φυσιολογικό συνεπώς από τη μεριά των "κιτρινόμαυρων" η χθεσινή διαρροή με την οποία προαναγγέλθηκαν επαφές και με την πλευρά του Ιταλού τεχνικού προκειμένου, αρχικά, να ξεκαθαρίσει η παραμονή του στον πάγκο και την ερχόμενη σεζόν.

Κι αυτό γιατί, οι δύο πλευρές έχουν κρατήσει -κατόπιν κοινής επιθυμίας- από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους ένα buy-out, ενεργό το καλοκαίρι, με το οποίο θα λυνόταν το συμβόλαιο σε περίπτωση που είτε η μία είτε η άλλη πλευρά δεν ήταν ικανοποιημένη. 

Προφανώς, η ΑΕΚ σπεύδει να δημοσιοποιήσει με αυτήν την κίνησή της, την απόλυτη ικανοποίηση προς το πρόσωπο του Καρέρα. Και ελπίζει πως αυτό θα είναι αμοιβαίο.Το πρώτο και κύριο λοιπόν όταν οι δύο πλευρές κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων -γιατί τέτοιες θα γίνουν, αφού μπορεί να υπάρχει δεδομένη συμφωνία για έναν χρόνο ακόμη, αλλά προφανώς με την ύπαρξη της ρήτρας αποδέσμευσης, αυτή πρακτικά είναι... κενό χαρτί- για την Ενωση είναι να ακούσουν το si και από την πλευρά του Καρέρα.

Διαφορετικό το πλαίσιο με το οποίο τον Δεκέμβριο δέχθηκε ο Καρέρα να αναλάβει τα ηνία, τελείως διαφορετικό αυτό με το οποίο θα δεχθεί να οδηγήσει την Ενωση την ερχόμενη σεζόν. Πρώτο και κύριο λοιπόν, όταν και εφόσον ξεκινήσουν οι σχετικές συζητήσεις (λέγεται πως θα γίνει στη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στα τέλη Μαρτίου) να διασφαλιστεί η συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών και του χρόνου. Εκτιμήσεις και ελπίδες για περαιτέρω επέκταση είναι δευτερεύον ζήτημα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε από τώρα: Η πρώτη "βόμβα" Τίγρη για την "Αγιά Σοφιά" - Με αυτόν μπαίνει στη γηπεδάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags