Facebook Pixel Ολυμπιακός:
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-26 19:54:00

"Σκοτωμός" στο Emirates - Πάνω από 20.000.000 - Έτσι αλλάζει επίπεδο - Σπάει όλα τα ρεκόρ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκοτωμός" στο Emirates - Πάνω από 20.000.000 - Έτσι αλλάζει επίπεδο - Σπάει όλα τα ρεκόρ!

"Μέσι" στον Ολυμπιακό. "Μικρή" ομάδα η Νάπολι. Γράφει ιστορία...

Ολυμπιακός: Αρκούσε μια εμφάνιση… Ρομπέρτο Κάρλος και μια προσπάθεια… Μέσι προκειμένου να επιστρέψει ο Κώστας Τσιμίκας στην καθημερινότητα, αλλά και στη σεναριολογία. Λογικό από τη μία, αφού η αλήθεια είναι πως ο «Τσίμι», ανθρώπινα μιας και παίζει συνέχεια από το καλοκαίρι, είχε κάνει  μια μικρή, ανεπαίσθητη «κοιλιά» τις τελευταίες εβδομάδες και χρειάζονταν μια εντυπωσιακή… επανεμφάνιση. Την έκανε στην Τούμπα, η οποία και πιθανώς να ήταν η κορυφαία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Και αρκούσε λοιπόν να πυροδοτήσει νέα σενάρια αναφορικά με το ενδιαφέρον που έτσι κι αλλιώς υφίσταται έντονο για τον ίδιο από το ξεκίνημα ουσιαστικά της χρονιάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα 15 εκατ. ευρώ που αξίωνε ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του στην περασμένη μεταγραφική περίοδο πλέον δεν υφίστανται.  Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει αύριο στο Emirates – φυσικά «πασαρέλα» για τον διεθνή αριστερό μπακ ο επαναληπτικός με την Αρσεναλ – η τιμολόγηση των «ερυθρόλευκων» εν όψει καλοκαιριού ξεπερνάει πλέον τα 20 εκατομμύρια.

Και ίσως το συγκεκριμένο ποσό να είναι και μικρό, αφού δεν λείπουν στον Πειραιά οι εκτιμήσεις πως η τιμή του Τσιμίκα μπορεί να εκτοξευτεί από τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στην επόμενη καλοκαιρινή περίοδο. Και αν μη τι άλλο βάσει της εμπειρίας που έχουν αποκομίσει οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση, τουλάχιστον, να πιάνουν τον παλμό της αγοράς.

Και αυτός για τον «Τσίμι» είναι έντονος, πιο έντονος από ποτέ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τους «ερυθρόλευκους» να εκτιμούν πως σιγά σιγά η σταθερότητα στις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει δείξει ο διεθνής άσος είναι το σημαντικότερο του «διαβατήριο» προκειμένου να αλλάξει επίπεδο και ως προς τις ομάδες που προσελκύει.

Χαρακτηριστικά λέγεται πως η Νάπολι, που τον περασμένο Ιανουάριο έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσει, χωρίς ποτέ να φτάνει σε επίπεδο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, θα είναι «ομάδα δεύτερου… ραφιού» από όσες έρθουν για τον Τσιμίκα το καλοκαίρι.

Αν αυτή η εκτίμηση επιβεβαιωθεί, τότε πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να επιβεβαιωθεί και η εκτίμηση πως η μεταγραφή του Τσιμίκα, μπορεί να σπάσει κάθε ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του Ολυμπιακού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "μπαμ" στον Ολυμπιακό! Πουλάει τον παικταρά και τα... σκάει για Έλληνα άσο - Αυτόν φέρνει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags