Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Tρέλα Τεννέ για "ερυθρόλευκο": "Με άφησε άφωνο - Αυτός είναι θηρίο - Καλύτερος από ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-26 22:38:00

Tρέλα Τεννέ για "ερυθρόλευκο": "Με άφησε άφωνο - Αυτός είναι θηρίο - Καλύτερος από ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
Tρέλα Τεννέ για "ερυθρόλευκο": "Με άφησε άφωνο - Αυτός είναι θηρίο - Καλύτερος από ΠΑΟΚ"

"Θα πάρει μεγάλη μεταγραφή". Φοβερές ατάκες στο sportdog!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην παρουσία τού Σεμέδο στον Ολυμπιακό ο Μπάμπης Τεννές, σε συνέντευξή του στο sportdog.

Ο πεπειραμένος προπονητής ανέλυσε τη νίκη των Πειραιωτών στην Τούμπα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα έχουν τα παιχνίδια των πλέι όφ τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τον Κώστα Τσιμίκα που περιμένει το προσεχές καλοκαίρι να πραγματοποιήσει καλή μεταγραφή.

"Ο κεντρικός άξονας του Ολυμπιακού δεν έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες τού ΠΑΟΚ να περάσουν μπάλες κάθετα μέσα στην περιοχή τού Ολυμπιακού και από τη στιγμή που έγινε το αυτογκόλ, πήρε το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός. Γενικά νομίζω ότι η εικόνα των Ερυθρόλευκων ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη του ΠΑΟΚ", τόνισε στο αρχικό του σχόλιο στον sportdog ο Μ. Τεννές.

Ο Σεμέδο είναι από τους παίκτες τού Ολυμπιακού που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

"Γενικά ο Ολυμπιακός είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στους κεντρικούς αμυντικούς τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος θεωρώ ότι αυτό έχει διορθωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ο Σεμέδο, που είναι αξιόπιστος, θηριώδης, με πολλές παραστάσεις και ανίκητος στις μονομαχίες. Κατευθύνει πολύ καλά την άμυνά του και είναι αυτός που κάνει τη διαφορά στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού".

Μαζί με τον Μπα έκαναν πολύ καλό παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ.

"Ήταν αξιόλογος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μπα, αλλά αυτός που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με τις ενέργειές του ήταν ο Τσιμίκας. Είναι πολύ καλός φέτος και δικαίως έχει μπει στο μάτι μεγάλων ομάδων. Νομίζω ότι όπως και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τού Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και αυτός σε λίγους μήνες θα φύγει από την ομάδα για ευρωπαϊκό σύλλογο".

Η νίκη τού Ολυμπιακού στην Τούμπα τού έδωσε και σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο;

"Νομίζω ότι τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας για όλους. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, αλλά και ο ΟΦΗ που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην 6άδα, θα δημιουργήσουν παιχνίδια με αυξημένο βαθμό δυσκολίας τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τα δικά σας νέα στον Απόλλωνα Αθηνών.

"Είχαμε καλή ψυχολογία, αλλά ήρθε ένα στραπάτσο με τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν λειτούργησε τίποτα καλά και, τώρα, προσπαθούμε να βρούμε πάλι τα πατήματά μας. Μας ενδιαφέρει να μπούμε με αξιώσεις στα πλέι οφ, για να διεκδικήσουμε την άνοδο". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags