Facebook Pixel Champions League: Δεν... φεύγει από την Ευρώπη η Σίτι, τεράστιο διπλό στη Μαδρίτη – "Σφαλιάρα" σε Γιούβε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-26 23:56:00

Δεν... φεύγει από την Ευρώπη η Σίτι, τεράστιο διπλό στη Μαδρίτη – "Σφαλιάρα" σε Γιούβε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν... φεύγει από την Ευρώπη η Σίτι, τεράστιο διπλό στη Μαδρίτη – "Σφαλιάρα" σε Γιούβε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σίτι νίκησε 2-1 στη Ρεάλ και η Λυών 1-0 τη Γιουβέντους.

Champions League: Τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει με το διπλό και σκορ 2-1 από τη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης για την φάση των «16», η Λυών πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στη Γιουβέντους, που πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή για συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση της κούπας.

Στη Μαδρίτη παρότι το πρώτο ημίχρονο ήταν κακός έως και... βαρετό, παρακολουθήσαμε μία φοβερή ματσάρα στο δεύτερο 45λεπτο. Στο πρώτο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες και εντυπώσεις, με τη Σίτι να πατάει ελαφρώς καλύτερα. Στην επανάληψη ωστόσο η Ρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Στο 60’ μετά από συνεχόμενα λάθη στην αγγλική άμυνα, ο Βινίσιους έκλεψε και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ίσκο που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Η Σίτι ωστόσο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και μία εντυπωσιακή αντεπίθεση, κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε έξι λεπτά. Στο 77’ ο Ντε Μπρόινε έκανε την σέντρα και ο Ζέσους με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 83’ ο Βέλγος αυτή τη φορά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Στέρλινγκ από τον Καρβαχάλ, ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή για τους «Πολίτες». Η «Βασίλισσα» προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο τα πράγματα στο 86’ έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, καθώς ανέτρεψε τον Ζεσούς ως τελευταίος παίκτης.

Στο άλλο ματς της βραδιάς στη Γαλλία η Λυών έκανε τεράστιο άλμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους με το γκολ του Λικά Τουσάρ στο 30ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Στην επανάληψη όμως οι Ιταλοί αντέδρασαν, τους περιόρισαν στο μισό γήπεδο και τους έκλεισαν στα καρέ τους. Δεν μπόρεσαν όμως να φτιάξουν φάσεις, έχασαν μόλις μία – δύο καλές ευκαιρίες και το 1-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags