Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Γι’ αυτό τον "έφαγε" ο Μαρτίνς - Τι είπε στην προπόνηση
| 2020-02-27 10:33:00

Γι’ αυτό ο Μαρτίνς "έφαγε" Φορτούνη - Τι είπε στην προπόνηση και τον τρέλανε - Δεν ξαναπαίζει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό ο Μαρτίνς "έφαγε" Φορτούνη - Τι είπε στην προπόνηση και τον τρέλανε - Δεν ξαναπαίζει;

Χοντρό θέμα. Δεν είναι μόνο η Τούμπα. Μετά την Άρσεναλ θα...

Ολυμπιακός: Θα μπορούσε να το αποσιωπήσει. Στην τελική, ο αποκλεισμός του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή της αποψινής ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ με την Άρσεναλ είχε αποδοθεί σε ενοχλήσεις στο γόνατο. Δεν θα ήταν λοιπόν καθόλου δύσκολο για τον Πέδρο Μαρτίνς να... έμεινε στο σενάριο, διαψεύδοντας τη σεναριολογία που είχε αναπτυχθεί πριν τη χθεσινή του συνέντευξη στο Emirates, που ήθελε τον "Φορτού" να πληρώνει την παρεξήγηση που είχε με τον προπονητή του.

Παρεξήγηση που ξεκίνησε από τη μη χρησιμοποίησή του στην Τούμπα, κάτι που εμφανώς ενόχλησε τον Ελληνα μεσοεπιθετικό (και το κατέγραψε μέχρι και ο τηλεοπτικός φακός) και συνεχίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (την πρώτη δηλαδή μετά το ντέρμπι και τελευταία πριν την ανακοίνωση της αποστολής για το Λονδίνο), όπου ο "Φορτού" ισχυρίστηκε πως έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αυτό είναι το πλαίσιο της "παρεξήγησης", προφανώς υπάρχει και κάτι περισσότερο που ενόχλησε τόσο τον Πορτογάλο προπονητή ώστε να αποκλείσει τον Φορτούνη και χθες, παρότι είχε τη δυνατότητα να μη δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα, να επιβεβαιώσει την ενόχλησή του τονίζοντας σε σχετική ερώτηση πως "κανείς δεν είναι υπεράνω του Ολυμπιακού".

Σαφές λοιπόν πως ο Μαρτίνς ήθελε να περάσει -χωρίς να το κρύψει- ένα μήνυμα στον Φορτούνη. Αρχικά να το περάσει και στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων" και εν συνεχεία να το κοινολογήσει, χωρίς να χρειαστεί να επεκταθεί περισσότερο. Και προφανώς ο λόγος έχει να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο ο Πορτογάλος έκρινε πως χρειαζόταν τη συγκεκριμένη διαχείριση.

Δεν τίθεται, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θέμα συνέχειας της παρεξήγησης, η οποία και ύστερα από το "μάθημα" των τελευταίων ημέρων εκ μέρους του Μαρτίνς, θα λυθεί με τετ-α-τετ των δύο ανδρών μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Λονδίνο.

Εννοείται πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια εκ μέρους του Πορτογάλου να βάλει στον "πάγο" τον Φορτούνη (με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, έχει εξαιρετική συνεργασία στη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό και απολαμβάνει και της εμπιστοσύνης του ίδιου του διεθνούς μέσου), ωστόσο προφανώς ήθελε να δείξει με την εν λόγω στάση του πως όντως, κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Αλαφούζος! "Ντου" στον... Μαρινάκη - Πήρε τηλέφωνο και έκανε χαμό - Ψήνεται αποχώρηση!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags