Facebook Pixel Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Μαρινάκη - Απίστευτο τι είπε στον Μαρτίνς πριν το ματς - Υπόσχεση για τη συνέχεια
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-28 00:57:00

Αποκάλυψη Μαρινάκη - Απίστευτο τι είπε στον Μαρτίνς πριν το ματς - Υπόσχεση για τη συνέχεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαρινάκη - Απίστευτο τι είπε στον Μαρτίνς πριν το ματς - Υπόσχεση για τη συνέχεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πελάγη ευτυχίας ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού!

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένος για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τόνισε πως είχε… προβλέψει την πρόκριση, καθώς αποκάλυψε ότι είχε στον Πέδρο Μαρτίνς ότι οι Ερυθρόλευκοι θα νικήσουν πριν το ματς!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει με ανάλογο τρόπο για να ζήσει κι άλλες βραδιές σαν την αποψινή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Δεν σταματάμε. Είναι μια τεράστια νίκη, μια πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Το ευχαριστηθήκαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σήμερα οι παίκτες μας έβγαλαν το ταλέντο τους και τους είχαμε πει πριν το ματς να το ευχαριστηθούν. Είχα πει και στον προπονητή πριν τη σέντρα ότι «σήμερα θα νικήσετε». Φαινόταν. Το είχαν πιστέψει όλοι και το καταφέρανε.

Θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια για μια μεγάλη νίκη. Μαζί με 6000 οπαδούς μας ήταν μια ονειρική βραδιά για όλους μας και μακάρι ο Θεός να μας αξιώσεις σε πολλές τέτοιες βραδιές. Σίγουρα είναι μια μεγάλη δικαίωση για όλους, για τη διοίκηση για το τεχνικό τιμ, για τους παίκτες για τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας που είναι συνέχεια κοντά μας. Το χρωστούσαμε και στον κόσμο μας και στους εαυτούς μας και γι αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Ο Ολυμπιακός φέτος, από τα προκριματικά, τους ομίλους και κόντρα στην Άρσεναλ, έπαιξε με πολύ δυνατούς αντιπάλους αλλά πλέον είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, άρα συνεχίζουμε...".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags