Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: "Έπεσαν υπογραφές": Σε αυτόν "δίνει" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-28 11:05:00

"Έπεσαν υπογραφές" χθες στο Emirates - Σε αυτόν "δίνει" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Φοβερή εξέλιξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έπεσαν υπογραφές" χθες στο Emirates - Σε αυτόν "δίνει" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Φοβερή εξέλιξη!

Ποιος παίρνει τα... κλειδιά; Τι συνέβη στην Αγγλία; Και άργησε...

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ιστορική βραδιά. Η νίκη στο Λονδίνο και η πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ το αποκορύφωμα της θητείας του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα και στον πάγκο των "ερυθρόλευκων". Πέρυσι ήταν, τέτοια εποχή, που ο Πορτογάλος ύστερα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία και στην αντίστοιχη φάση του θεσμού από την Ντιναμό Κιέβου είχε περάσει πολύ δύσκολα ως προς την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Έμεινε. Η αμφισβήτηση όμως, έστω και υπόγεια, πάντα παρούσα. Ακόμη και φέρνοντας τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και κρατώντας τον Ολυμπιακό αήττητο εντός των συνόρων. Προφανώς επηρέασε και τη στάση της διοίκησης, η οποία είχε ανοίξει θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του αμέσως μετά τα καλοκαιρινά προκριματικά, κάνοντας τις πρώτες νύξεις προς την πλευρά του Πορτογάλου, ωστόσο έκτοτε, σιγή ιχθύος.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Μαρτίνς, τίποτα. Ακόμη και χθες, όταν ρωτήθηκε σχετικά, επίλεξε να σταθεί στη βραδιά της ομάδας, όχι τη δική του, προφανώς τη μεγαλύτερη της προπονητικής του καριέρας. Και ναι, καιρό τώρα, για να καλυφθεί το γεγονός πως γι' αυτόν τον προπονητή, με αυτές τις επιτυχίες και την πορεία, με την απόλυτη αναγνώριση στα πολύ απαιτητικά αποδυτήρια του Ολυμπιακού, δεν είχε γίνει η παραμικρή συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του, λεγόταν πως κανείς από τις δύο πλευρές δεν βιάζεται, πλέον, το πράγμα... κοχλάζει.

Τι άλλο να δείξει ο Μαρτίνς; Πήρε πρόκριση κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερσιπ, παίζοντας στο χειρότερο δυνατό timing (βάσει προγράμματος) με 17 επαγγελματίες, με δύο πιτσιρικάδες στο χθεσινό του πάγκο, χωρίς Σεμέδο, χωρίς δεύτερο φορ, χωρίς Φορτούνη, έχοντας χάσει (και χωρίς να έχει αναπληρώσει) τον Ποντένσε, βγάζοντας αυτήν την εβδομάδα με τρεις 13 όλους και όλους βασικούς!

Και όμως, η πρόκριση ήρθε. Πλέον, είναι θέμα χρόνου η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" να ανοίξει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρτίνς, καθώς υπάρχει πρόθεση να δοθούν στον Πορτογάλο τα... κλειδιά του συλλόγου. Ο ίδιος περνάει εξαιρετικά στην Αθήνα, θεωρεί τον Ολυμπιακό την κορυφαία στιγμή της προπονητικής του καριέρας, πλέον όμως και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως  μπορεί να διεκδικήσει με τα όσα έχει πετύχει στους "ερυθρόλευκους" κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο, κάτι περισσότερο από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Και να ήθελε δηλαδή να κάνει διαφορετικά, προπονητής, ο οποίος με τέτοια μπάλα και τέτοιες συνθήκες υποχρεώνει την Άρσεναλ στον πρώτο ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ιστορίας της όταν υπερασπίζονταν σε ρεβάνς στην έδρα της νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα στο πρώτο ματς διεθνούς διοργάνωσης, δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΠΙΚΟ πανό των Ολυμπιακών για Κορωνοϊό στο Emirates - "Έκλαψαν" και οι Άγγλοι (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags