Facebook Pixel Άρης: Επισπεύδονται οι συζητήσεις για ανανεώσεις! Τί θα γίνει με Ένινγκ;
| 2020-02-28 13:39:00

Επισπεύδονται στον Άρη οι συζητήσεις για ανανεώσεις! Τί θα γίνει με Ένινγκ;

Sportdog Team
Επισπεύδονται στον Άρη οι συζητήσεις για ανανεώσεις! Τί θα γίνει με Ένινγκ;

Έρχονται εξελίξεις.

Τρέχουν οι άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες καθώς θα μπούνε κάποιες προτεραιότητες που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως αναφέρει η πληροφόρηση από τη Θεσσαλονίκη, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, υπήρξε μία πρώτη συνάντηση μεταξύ των Θοδωρή Καρυπίδη και Άγγελου Χαριστέα με τον Μίχαελ Ένινγκ. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Άρη να προτείνει στον Γερμανό προπονητή νέο συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας δύο ετών.

Πηγές τονίζουν, ότι υπήρχε θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η παραμονή του Γερμανού θα καθορίσει τις εξελίξεις όσον αφορά την ανανέωση συμβολαίων που λήγουν. Πάνω από 10 παίκτες μένουν ελεύθεροι, και ο Άρης θα κληθεί να τους διατηρήσει στο ρόστερ του, καταθέτοντας τις τελικές προτάσεις. Ρόλο σε αυτή την απόφαση έχει τόσο ο Μίχαελ Ένινγκ, όσο φυσικά και ο Θοδωρής Καρυπίδης, σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Οι υπεύθυνοι των κίτρινων έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Μιχάι Κόρχουτ ο οποίος θέλει να μείνει στην ομάδα. Όλες οι ενδείξεις φέρνουν τις δύο πλευρές πολύ κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ακόμη και να δώσουν τα χέρια παίκτης και διοίκηση θα πρέπει να λυθεί πρώτα το θέμα με την απαγόρευση από την FIFA για να πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι, προηγείται η άρση του μεταγραφικού ban.. Θα πρέπει να λυθεί πρώτα το θέμα με την απαγόρευση από την FIFA για να πέσουν οι υπογραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags