Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πώληση-ρεκόρ Τσιμίκα - Εκτόξευση Μπα, Σισέ - Καμαρά και... παιδάκια - Πανικός για Γκιλιέρμε!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-28 20:31:00

Πώληση-ρεκόρ Τσιμίκα - Εκτόξευση Μπα, Σισέ - Καμαρά και... παιδάκια - Πανικός για Γκιλιέρμε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πώληση-ρεκόρ Τσιμίκα - Εκτόξευση Μπα, Σισέ - Καμαρά και... παιδάκια - Πανικός για Γκιλιέρμε!

Δικαιώθηκαν στο λιμάνι. "Έφαγε" Σεμέδο. Τι... φώναξε ο Ομάρ;

Το λέγαμε στο sportdog πριν το διπλό ραντεβού με την Αρσεναλ. Εξαιρετική ευκαιρία για τους Eρυθρόλευκους να εκθέσουν στην κορυφαία βιτρίνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για ακόμη  μια φορά, τα "προϊόντα" τους.  Και τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό από το να εμφανίζεται απόλυτα ανταγωνιστικός κόντρα στους "κανονιέρηδες" και να παίρνει την πρόκριση, με ανατροπή, στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ μέσα στην έδρα τους.

Στον υψηλότερο δυνατό ανταγωνισμό, οι παίκτες του Ολυμπιακού όχι μόνο ανταποκρίθηκαν, αλλά έδειχναν απόλυτα… εξοικειωμένοι στις συνθήκες. Τι να πει κανείς για τον Τσιμίκα; Όσοι έλεγαν στον Ολυμπιακό -και το είχαμε καταγράψει στον "σκύλο"- πως ο "Τσίμι" θα σπάσει  κάθε ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του συλλόγου, από χθες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Τι  να πει κανείς για το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών; Ο Μπα έχοντας μπει τις τελευταίες εβδομάδες στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ήταν απροσπέλαστος χθες. Ο Σισέ, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Σεμέδο, πέραν του γκολ που σημείωσε, δεν επέτρεψε με την παρουσία του να φανεί ούτε στο ελάχιστο το κενό του Πορτογάλου. Και οι δύο, νεαροί, με σωματότυπο που ταιριάζει στις υψηλότερες δυνατές συνθήκες, κέρδισαν όχι απλώς πόντους χθες, αλλά προσέθεσαν πολλά εκατομμύρια στην χρηματιστηριακή τους αξία.

Ο Καμαρά; Όργωσε το γήπεδο για 120 λεπτά, κάνοντας μπροστά του τους πολυδιαφημισμένους χαφ της Αρσεναλ να μοιάζουν… παιδάκια. Ο Γκιλιέρμε, επίσης σε σύνθετο ρόλο όπως και ο Αφρικανός παρτενέρ του στο κέντρο, πιθανώς να έκανε το καλύτερο και πιο μεστό του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη. Επιβεβλημένη η ανανέωση του συμβολαίου του γιατί για έναν τέτοιο παίκτη, ο οποίος το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο του τρέχοντος, θα υπάρξει ουρά από μνηστήρες.

Οσο για τον Ομάρ; Αν χρειάστηκε να παίξει… ρέστα σε ένα παιχνίδι προκειμένου να βροντοφωνάξει πως αξίζει ανανέωση (στον Ολυμπιακό) αλλά και πως είναι μπορεί να επιστρέψει σε επίπεδο Πρέμερσιπ, το έκανε χθες και απόλυτα επιτυχημένα, κάνοντας και αυτός το καλύτερο του παιχνίδι στα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρέλα" Μαρινάκη για την πρόκριση! Κουβάρι με τους παίκτες – Ούτε σε μπουζούκια τέτοιο πράγμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags