Facebook Pixel Ο Τζόρτζεβιτς στο Sportdog για Τσιμίκα και Ολυμπιακό!
| 2020-03-01 09:28:00

"Παρέμβαση" Τζόλε στο sportdog: "Δε μοιάζουν Τσιμίκας-Γεωργάτος" - "Να φέρουν γερή βαλίτσα"!

του Γιώργου Κτενά
"Παρέμβαση" Τζόλε στο sportdog: "Δε μοιάζουν Τσιμίκας-Γεωργάτος" - "Να φέρουν γερή βαλίτσα"!

Ο μεγάλος Τζόρτζεβιτς μιλάει για το πιο hot όνομα του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς,σε δηλώσεις του στο sportdog.

Από τους εξτρέμ που γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει να συνεργάζεται με έναν ολοκληρωμένο μπακ όπως ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Τζόλε μάς είπε ποιο είναι το κοινό στοιχείο που έχει ο Τσιμίκας με τον "Γκεό".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να πάρει μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Κύριε Τζόρτζεβιτς, ποια είναι η άποψή σας για την φετινή παρουσία τού Τσιμίκα στον Ολυμπιακό;

"Φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν. Και πέρσι έκανε, απλώς πέρσι είχε εναλλάξ παιχνίδια με τον Κούτρη, τα μοιραζόντουσαν. Φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αρχίζει και ωριμάζει και κάνει μεγάλα πράγματα. Προσόντα είχε πάντα, αλλά αυτά εξελίσσονται και τον βοηθάνε να γίνεται καλύτερος".

Ποια είναι τα στοιχεία του εκείνα που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι μπακ που έχει πολλές επαναλήψεις και οι αντοχές του είναι πολύ μεγάλες. Είναι σημαντικό, δηλαδή, ότι βοηθάει πολύ και επιθετικά. Συγκλίνει προς τα μέσα, ξέρει να δημιουργεί παιχνίδι και είναι από τους λίγους μπακ που έχει σωστή και καλή σέντρα. Σπάνια βλέπουμε ακραίους να έχουν καλή σέντρα, ποδοσφαιρική, με φάλτσα, να σημαδεύουν και να στέλνουν την μπάλα όπου θέλουν".

"Διαφορετικοί παίκτες, πιο επιθετικός ο Γεωργάτος"

Πολλά από τα στοιχεία που αναφέρετε είναι εκείνα που οδηγούν πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο Γεωργάτο. Έχετε παίξει για χρόνια μαζί του, βλέπετε στο πρόσωπο του Τσιμίκα τον νέο Γεωργάτο;

"Είναι άλλος χαρακτήρας, διαφορετικός. Υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι, αλλά είναι και διαφορετικοί παίκτες. Ο Γεωργάτος ήταν πολύ πιο επιθετικός παίκτης, αλλά είχε και καλό το αμυντικό κομμάτι. Στη σέντρα μοιάζουν αρκετά βέβαια".

Γνωρίζετε πολύ καλά την ευρωπαϊκή αγορά - Πιστεύετε ότι το προσεχές καλοκαίρι μπορεί να κάνει μεγάλη μεταγραφή;

"Βεβαίως και μπορεί, αν δεν μπορεί αυτός τότε ποιος μπορεί; Είναι ώριμος, αλλά το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός με την περίπτωσή του. Νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλές και σοβαρές προτάσεις το καλοκαίρι, γιατί σε όλη την Ευρώπη δεν υπάρχουν αριστεροπόδαροι που να έχουν τέτοια στοιχεία. Αλλά και οι ομάδες που θα έρθουν για να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να ξέρουν ότι χρειάζεται να κουβαλήσουν γερή βαλίτσα με λεφτά".

Ποια συμβουλή θα του δίνατε για να βοηθήσει την καριέρα του, πού χρειάζεται να δουλέψει για να βελτιωθεί;

"Ωριμάζει ως μεγάλος παίκτης, έχει καλά στοιχεία, έχει αντίληψη, αντοχή, καλή φυσική κατάσταση. έχει πολλές επαναλήψεις, δε νομίζω ότι του λείπει κάτι. Αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει κάθε μέρα. Έχει τη βάση για να κάνει μια εξαιρετική συνέχεια στην καριέρα του, με διάρκεια. Δε νομίζω ότι του λείπει κάτι".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Ολυμπιακό φέτος και πώς βλέπετε την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

"Είναι πολύ καλός φέτος, είναι σταθερός, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι στη δεύτερη χρονιά με την ίδια ομάδα, ελάχιστες αλλαγές, η ομάδα έχει δέσει και ξέρει καλά τι ζητάει στο γήπεδο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την εικόνα που έχει φέτος, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μαρινάκη μετά την Άρσεναλ - "Κλέβει" βασικό παικταρά του ΠΑΟ - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags