Facebook Pixel Ξάνθη - ΠΑΟΚ: "Κόλλησε" στο 1-1 ο Δικέφαλος και το... χαρίζει στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-01 21:01:00

Απίστευτη "αυτοκτονία" ΠΑΟΚ – "Κόλλησε" στην αδιάφορη Ξάνθη και το… χαρίζει στον Ολυμπιακό! (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτη "αυτοκτονία" ΠΑΟΚ – "Κόλλησε" στην αδιάφορη Ξάνθη και το… χαρίζει στον Ολυμπιακό! (Vid)

Έμεινε στο 1-1 με τραγική εμφάνιση ο Δικέφαλος!
 

Ένας κάκιστος ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 1-1 στην έδρα της Ξάνθης, αποτέλεσμα που τον στέλνει στα πλέι οφ με διαφορά επτά βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τον Άκπομ στο 4’ και ισοφαρίστηκε από τον Λισγάρα στο 18’, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους, αφού οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Ακριτών.

Στις καθυστερήσεις έλαβε χώρα η φάση του αγώνα, καθώς ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Λισγάρα, το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής Βρέσκας μετά από εξέταση του VAR, ενώ στο 90+8’ ο Λημνιός έχασε τεράστια, αστοχώντας από τη μικρή περιοχή!

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όντας επτά πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ η Ξάνθη τερμάτισε 9η με 30 βαθμούς και θα παίξει στα πλέι άουτ.

Το ματς

Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4’, στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Γιαννούλης συνδυάστηκε με τον Ελ Καντουρί, ο οποίος πέρασε εξαιρετικά πάσα με τη μία στον Άκπομ και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από τη μικρή περιοχή.

Ωστόσο, η Ξάνθη αντέδρασε άμεσα. Αφού… προειδοποίησαν στο 7’, με τον Τερκί να κόβεται τελευταία στιγμή από τον Γιαννούλη πριν «εκτελέσει» τον Πασχαλάκη, οι Ακρίτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 18’ με κεφαλιά του Λισγάρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ!

Πέντε λεπτά μετά το 1-1, η Ξάνθη πέτυχε κι άλλο γκολ με τον Μπαξεβανίδη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η υπεροχή του ήταν «φλύαρη» και ήταν εμφανές πως τα αστέρια του δεν βρίσκονταν σε καλή μέρα. Ουσιαστικά ο Δικέφαλος απείλησε μόνο με ένα σουτ που μπλόκαρε ο Αμπάντ στο 35’ και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 και με την πλάτη στον τοίχο ενόψει δευτέρου ημιχρόνου.

Με ανάλογο τρόπο «κύλησε» και το δεύτερο μέρος, αφού ο ΠΑΟΚ είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι και την απαραίτητη φαντασία στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να επιτεθεί με ανορθόδοξο τρόπο. Μάλιστα, η Ξάνθη παραλίγο να σοκάρει τον Δικέφαλο στο 58’, όταν σούταρε λίγο άουτ από καλή θέση.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 94’, όταν ο Λισγάρας βρήκε την μπάλα με το χέρι στη μεγάλη περιοχή. Ο Βρέσκας πήγε στο VAR, συμβουλεύτηκε το ριπλέι για αρκετή ώρα, όμως έκρινε πως δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 98’ ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λημνιός… κατάφερε να αστοχήσει από τη μικρή περιοχή, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε!

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Εντουάρντο (85’ Θυμιάνης), Καμαρά, Στάρτζεον (95’ Τζουρίσκοβιτς), Φόσε, Τερκί, Κοβάτσεβιτς (69’ Μπαριέντος).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα (42’ Μάτος), Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο (75’ Σφιντέρσκι), Λημνιός, Καντουρί, Λάμπρου (64’ Μπίσεσβαρ), Άκπομ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags