Facebook Pixel Sportdog.gr | Λύτρωσε τον Ολυμπιακό ο Μασούρας - Νίκη-τίτλου απέναντι στον Παναιτωλικό - "Δώρο" από Ξάνθη!
| 2020-03-01 21:02:00

Λύτρωσε τον Ολυμπιακό ο Μασούρας - Νίκη-τίτλου απέναντι στον Παναιτωλικό - "Δώρο" από Ξάνθη!

Sportdog Team
Λύτρωσε τον Ολυμπιακό ο Μασούρας - Νίκη-τίτλου απέναντι στον Παναιτωλικό - "Δώρο" από Ξάνθη!

Επικράτησαν με 2-0 οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, χάρη στα γκολ των Μασούρα και Μπουχαλάκη, με τον Βαλμπουενά να έχει συμμετοχή και στα δυο.

Ο Γάλλος άσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να κάνει την ασίστ στον Έλληνα άσο, ο οποίος σκόραρε και έβαλε σε θέση οδηγού τους Ερυθρόλευκους.

Πλέον ο Ολυμπιακός μπαίνει με αέρα +7 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν τα κατάφερε στην Ξάνθη και απέσπασε την ισοπαλία με 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μαρτίνς μπήκα δυνατά και πίεσαν τους Αγρινιώτες, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 5’. Το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε, καθώς ο Μαροκινός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Λίγα λεπτά αργότερα άπαντες πάγωσαν στο γήπεδο με τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα, με το ματς να διακόπτεται για λίγα λεπτά, αφού ο Πορτογάλος πορτιέρε τραυματίστηκε και μάτωσε στο κεφάλι, μετά από μια φάση με τον Μουνιέ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες εμφανώς επηρεασμένες από την διακοπή, έψαχναν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ελ Αραμπί σκόραρε ξανά, αλλά με τη συνδρομή του VAR το γκολ ακυρώθηκε καθώς ήταν και πάλι εκτεθειμένος ο Μαροκινός άσος.

Με την είσοδος του Βαλμπουενά στο παιχνίδι στο 55΄ οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στο γκολ με τον Γιώργο Μασούρα. Ο Έλληνας άσος με κεφαλιά-ψαράκι, μετά από ασίστ του Γάλλου έκανε το 1-0 στο παιχνίδι.

Το 2-0 έκανε ο Μπουχαλάκης στο 94' και πάλι μετά από σέντρα του Βαλμπουενά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα (67' Σισέ), Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (90' Λοβέρα), Ραντζέλοβιτς (55' Βαλμπουενά) και Χασάν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (46' Φερνάντες λ.τρ), Κέβιν, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Ντάλσιο, Ταχάρ, Μουνιέ (90' Καββαδίας), Άλβαρες, Ντίας και Ντάουντα (75' Μιμίτο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags