Facebook Pixel ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: 3-0
| 2020-03-01 21:15:00

Πρώτη νίκη στο 2020 με τριάρα από την ΑΕΛ!

Sportdog Team
Πρώτη νίκη στο 2020 με τριάρα από την ΑΕΛ!

Η Λάρισα επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: 3-0

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν η μοναδική ομάδα στη Super League 1 που δεν είχε νικήσει μέσα στο 2020, κάτι που τελικά το κατάφερε την Κυριακή των αποκριών. Στις 22 Δεκεμβρίου 2019 είχε καταγραφεί η τελευταία νίκη της ΑΕΛ, 2-0 επί του ουραγού Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Πέρασαν εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη για την ΑΕΛ, ώσπου, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής, κατάφερε να χαρεί, ξανά, τη γεύση της νίκης, επικρατώντας, του Αστέρα Τρίπολης με 3-0. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε την πρώτη νίκη της μετά από μετά από εννέα σερί αποτυχημένα αποτελέσματα (4 ήττες και 5 ισοπαλίες) και παράλληλα τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην πρώτη τελική στο παιχνίδι η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ, με πλασέ του Μιλοσάβλιεβιτς στο 18ο λεπτό που εκμεταλλεύτηκε ασταθή έξοδο του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Μιχαήλ. Μετά από υπέροχο κοντρόλ και γύρισμα με ψαλιδάκι του Ουάρντα, ο οποίος πήρε ξανά την μπάλα, έβγαλε την ασίστ από αριστερά στον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 36ο λεπτό. Στο 44ο λεπτό ο Ουάρντα από τα αριστερά τροφοδότησε τον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος έκανε το χατ-τρικ με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων να χάνει τη φάση και την ΑΕΛ να φθάνει στον τελικό 3-0.

ΠΗΓΗ: aelole.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags