Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ηταν θέμα χρόνου. Και πιθανώς είχε αργήσει.
| 2020-03-02 11:15:00

Χρόνια πίσω οι ΠΑΟΚτσήδες - "Καμένοι" παίκτες - Μεταγραφές-ανέκδοτα - Μετά τον Ολυμπιακό θα...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χρόνια πίσω οι ΠΑΟΚτσήδες - "Καμένοι" παίκτες - Μεταγραφές-ανέκδοτα - Μετά τον Ολυμπιακό θα...

Γιατί κρατάει Φερέιρα. Τα... ακυρώνει όλα ο Ιβάν. Είναι "γλάστρα".

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ηταν θέμα χρόνου. Και πιθανώς είχε αργήσει. Άλλες εποχές θύμισε το χτεσινό μπλόκο 100 (και πλέον) οπαδών του Δικέφαλο στην Εγνατία, στην αποστολή του συλλόγου. Ζητήθηκαν εξηγήσεις από όλους, αποδοκιμάστηκαν οι πάντες, σε συνέχεια των αποδοκιμασιών που ακούστηκαν τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος του παιχνιδιού με την Ξάνθη. 

Και προφανώς απηχεί της γενικότερης γνώμης και κατάστασης μεταξύ των οπαδών του «δικεφάλου», χωρίς να αποτελεί μια απλή μειοψηφία. Το πρωτάθλημα, αν δεν χάθηκε με το -7 από τον Ολυμπιακό που μπαίνουν οι πρωταθλητές στα play-off, τουλάχιστον δεν τους έχει καν ισότιμους διεκδικητές.

Και μεθαύριο, στο χειρότερο δυνατό timing ανεβαίνει ο Ολυμπιακός, για δεύτερη φορά σε 10 μέρες, στην Τούμπα για το Κύπελλο. Ηδη, η προσπάθεια του οργανισμού είναι να δοθεί κίνητρο. «2η θέση και κατάκτηση του Κυπέλλου». Αυτά δηλαδή που απαξιώνονταν ουσιαστικά στο ξεκίνημα της χρονιάς, με τους στόχους, τελείως, μα τελείως διαφορετικούς.

Το δυστύχημα για τον ΠΑΟΚ είναι πως καμία χρονιά δεν θα σωθεί αν κατακτήσει (και πάλι) το Κύπελλο ή τερματίσει 2ος. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα και εικόνα της ομάδας «μιλάνε» από μόνα τους. Ένας προπονητής που δεν εμπνέει κανέναν και δεν έχει φύγει εδώ και καιρό μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να αποζημιωθεί. Ενας τεχνικός διευθυντής (μία ακόμη) «γλάστρα» στο οργανόγραμμα του συλλόγου. Παίκτες «καμένοι», σωματικά και ψυχολογικά, θυμίζουν πλέον σε κάθε τους προσπάθεια την ηλικία του βασικού κορμού του «δικεφάλου».

Μεταγραφές – ανέκδοτα. Οι τρεις καλοκαιρινές αγορές του ΠΑΟΚ, Εσίτι, Αουγκούστο, Στοχ, κόστισαν περισσότερο (σε επίπεδο δαπάνης, όχι συμβολαίων) απ’ ότι οι Σεμέδο, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά. Ενδεικτικό απολύτως.  Και  μια διοίκηση, για την οποία σίγουρα κανείς δεν αμφισβητεί την αγάπη της και την προσφορά της στην ομάδα, αλλά ο τρόπος διαχείρισης των πάντων είναι τουλάχιστον ελλειματικός και ακυρωτικός τις περισσότερες φορές ως προς τη συνεργασία.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, μοιάζει και είναι οριακό. Όχι για το μέλλον πολλών στην ομάδα - αυτό αν επιτρέψει και το FFP έχει καθοριστεί – αλλά για το άμεσο στάτους του συλλόγου ως το φινάλε της σεζόν και πόσο «ήρεμα» ή όχι θα πάει ως εκεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα "καεί" όλη η Τούμπα - Απρόσμενη απόφαση Σαββίδη - Αποχώρηση-βόμβα από τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags