Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το άρθρο που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog για τις εξελίξεις στο Λιμάνι!
| 2020-03-02 12:55:00

"Μπουρλότο" στον Πειραιά - Τι έκανε ο Μαρτίνς - Τεράστια αγωνία - Ποιος Φορτούνης και ποιος ΠΑΟΚ;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μπουρλότο" στον Πειραιά - Τι έκανε ο Μαρτίνς - Τεράστια αγωνία - Ποιος Φορτούνης και ποιος ΠΑΟΚ;

"Καίγονται" στο λιμάνι! Τρελή... ντρίμπλα. Λέτε να μη θέλει τώρα;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αν η χτεσινή ημέρα δεν μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τα play-off με τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε αυτά με +7 από τον ΠΑΟΚ, τότε σίγουρα δίνει στους «ερυθρόλευκους» ένα τεράστιο αβαντάζ για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή τους στον εγχώριο θρόνο ύστερα από δύο χρόνια.

Αυτό που είναι προφανές είναι πως ο Ολυμπιακός παρότι παίζει συνεχόμενα, Τετάρτη – Κυριακή, σε όλο το 2020 (και με ελάχιστες εξαιρέσεις από το ξεκίνημα της σεζόν) δείχνει πως ανταπεξέρχεται εξαιρετικά. Μοιραία στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν γίνονταν να κρατήσει τα ίδια επίπεδα ενέργειας και συνολικής απόδοσης των προηγούμενων παιχνιδιών, η δουλειά όμως έγινε.

Παραμένει αήττητος φέτος, συμπλήρωσε έναν χρόνο χωρίς ήττα εντός των συνόρων, έχει τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και φυσικά, ύστερα από πολύ καιρό βλέπουμε μια ελληνική ομάδα, η οποία στο ξεκίνημα της άνοιξης είναι μέσα σε όλους τους στόχους της.

Αυτό που αξίζει να καταγραφεί από την χτεσινή ημέρα, πέραν της συγγνώμης του Κώστα Φορτούνη στα αποδυτήρια και το ότι και τυπικά, το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Πέδρο Μαρτίνς θεωρείται πλέον λήξαν, είναι η αναφορά του ίδιου του Πορτογάλου προπονητή στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. 

Χρειάστηκε να φτάσουμε Μάρτιο για να θιχτεί αυτό, με τον Πορτογάλο να γνωρίζει την αποθέωση από την εξέδρα, χωρίς όμως ο ίδιος να αλλάζει την γραμμή του με την χτεσινή του απάντηση, αφού τόνισε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Μάιο και μέχρι τότε υπάρχουν πολλά άλλα που πρωτεύουν στην καθημερινότητα και στη λειτουργία του Ολυμπιακού.

Το δεδομένο πάντως είναι πως η κατάσταση αναφορικά με την παραμονή του Μαρτίνς έχει αλλάξει τελείως. Και πλέον, αυτή έχει μετατραπεί σε ζητούμενο για τον σύλλογο. Μένει να δούμε αν η – δεδομένη πλέον – διοικητική πρόθεση, συμβαδίζει και με την αντίστοιχη του Πορτογάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό! "Θηρίο" για την άμυνα του χρόνου - Αυτός "τρώει" τον Σεμέδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags