Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τέλος" μπαλαδόρος με απόφαση Μαρτίνς - "Γλίτωσε" 4 εκατ. ευρώ
| 2020-03-03 13:54:00

"Τελείωσε" μπαλαδόρος από το λιμάνι - Ξεκάθαρη απόφαση Μαρτίνς - "Γλίτωσε" 4.000.000 ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελείωσε" μπαλαδόρος από το λιμάνι - Ξεκάθαρη απόφαση Μαρτίνς - "Γλίτωσε" 4.000.000 ο Μαρινάκης!

Δεν τον... βλέπει στο Ρέντη. Υπάρχει τρελή ρήτρα. Οριστική εξέλιξη.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Εμρέ Μορ στον Ολυμπιακό, στο sportdog είχαμε επισημάνει πως πολύ δύσκολα οι "ερυθρόλευκοι" θα έμπαιναν στη διαδικασία αγοράς του Τούρκου εξτρέμ.

Ετσι κι αλλιώς, η φημολογία ήθελε τον Πέδρο Μαρτίνς να μην... ενθουσιάζεται και τόσο με τη συγκεκριμένη κίνηση και το γεγονός ότι ακόμη δεν του έχει δώσει ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, παρά μόνο δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στα παιχνίδια Κυπέλλου είναι ενδεικτικό και των προθέσεων (και της άποψης) του Πορτογάλου, αλλά και για το μέλλον του ίδιου του Μορ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είχαν διαρρεύσει από την Ισπανία όταν ολοκληρώθηκε το deal του δανεισμού από τη Θέλτα, η option αγοράς του Μορ, ύψους 4 εκατ. ευρώ, θα ενεργοποιούνταν μόνο σε περίπτωση που αγωνίζονταν στα μισά παιχνίδια του Ολυμπιακού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεν διευκρινίζονταν σε ποια ακριβώς παιχνίδια, αν δηλαδή στη συμφωνία προβλέπεται ο συνολικός αριθμός των εναπομείναντων παιχνιδιών ή μόνο αυτών για το πρωτάθλημα, ούτε και φυσικά αν για την εκάστοτε συμμετοχή αρκεί να αγωνιστεί ο Τούρκος έστω και ένα λεπτό προκειμένου να "καταγραφεί" ως πλήρης.

Σε κάθε περίπτωση, από τότε που ήρθε ο Μορ, ο Ολυμπιακός έχει δώσει 4 παιχνίδια πρωταθλήματος. Απομένουν άλλα 10 στα play-off. Αν υποτεθεί ότι αυτά θα μετρήσουν τελικά, τότε θα πρέπει να αγωνιστεί ο Τούρκος στα 7 εξ αυτών προκειμένου να ενεργοποιηθεί το buy-out.

Αν εξετάσουμε το σύνολο των παιχνιδιών, υποθέτοντας πως αυτά θα είναι το τελικό κριτήριο, τότε ο Oλυμπιακός από την άφιξη του Μορ και μετά έχει δώσει συνολικά 10. Θα δώσει σίγουρα, άλλα 14 (10 στα play-off, 2 στο Γιουρόπα Λιγκ και 2 στο Κύπελλο). Για να πιάσει το 50% ο Τούρκος, θα πρέπει να αγωνιστεί στα 12. Και αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη αφού δεν είναι δηλωμένος, θα πρέπει κοινώς, για να μετατραπεί το buy-out σε υποχρεωτικό, θα πρέπει να παίξει σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του Ολυμπιακού εντός των συνόρων.

Εύκολα συνάγεται το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μορ μετά το τέλος του δανεισμού του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σούπερ νέα για τον Ολυμπιακό - Γι' αυτό θα περάσει αέρα τη Γουλβς - Άνοιξε... σαμπάνιες ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags