Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κωνσταντίνος Τζολάκης: Αυτός είναι ο 17χρονος που ετοιμάζεται για Τούμπα!
| 2020-03-03 15:25:00

Αυτός είναι ο 17χρονος που ετοιμάζεται για την Τούμπα - "Επιλογή Μαρινάκη, θα κάνει μεγάλη καριέρα"

του Γιώργου Κτενά
Αυτός είναι ο 17χρονος που ετοιμάζεται για την Τούμπα - "Επιλογή Μαρινάκη, θα κάνει μεγάλη καριέρα"

"Άριστος χαρακτήρας και καλός μαθητής". Συνέντευξη στο sportdog.

Ολυμπιακός - Κωνσταντίνος Τζολάκης: Προσωπική επιλογή τού Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η έλευση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στον Ολυμπιακό, όπως είχε αποκαλύψει το περασμένο καλοκαίρι (14 Ιουλίου 2019) σε δηλώσεις του στο sportdog ο Δημήτρης Μαθιουλάκης. 

Επί σειρά ετών γενικός αρχηγός του Πλατανιά, δηλαδή της ομάδας που είχε παραχωρήσει τον Τζολάκη στους Ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, μας είχε μιλήσει, τότε, για τον 17χρονο άσο, που τώρα μπορεί να παίξει βασικός στο παιχνίδι Κυπέλλου τού Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα μας είχε πει για τον νεαρό άσο και το πώς είχε καταλήξει στον Ολυμπιακό.

"Άριστος χαρακτήρας και καλός μαθητής"

"Με τον πατέρα του Κωνσταντίνου είμαστε φίλοι και μας τον είχε φέρει για να τον δούμε. Τον κρατήσαμε και το παιδί πήγε πολύ καλά. Είναι και πολύ καλό παιδί, άριστος χαρακτήρας, αλλά και πολύ δουλευταράς. Για αυτό και προχώρησε. Είναι πολύ ταπεινός, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είναι και άριστος μαθητής", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

"Είναι ψηλός, και οι δύο γονείς του είναι ψηλοί άλλωστε, με καλή σωματοδομή για τερματοφύλακας. Έχει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και είμαι βέβαιος ότι έχει μέλλον μπροστά του. Θεωρώ ότι μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό και να έχει καλή καριέρα".

"Τον επέλεξε ο Μαρινάκης"

Στη συνέχεια ο Δ. Μαθιουλάκης είχε αναφερθεί στο πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής.

"Εγώ τον είχα πάει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, έτσι είχαμε μάθει τότε, αλλά δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση. Τον ήθελε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, σε εμάς τότε έπαιζε στα τμήματα υποδομής και λογικά εκεί θα τον είχε δει. Αν τον προσέξουν στην ομάδα, πιστεύω ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στο sportdog ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό! "Θηρίο" για την άμυνα του χρόνου - Αυτός "τρώει" τον Σεμέδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags