Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξέλιξη-φωτιά με Λάζαρο - Γιατί μένει εκτός αποστολής, χοντρό παρασκήνιο
| 2020-03-04 12:11:00

Εξέλιξη-φωτιά με Λάζαρο - Γιατί μένει εκτός αποστολής - Είναι... ελεύθερος - Χοντρό παρασκήνιο

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξέλιξη-φωτιά με Λάζαρο - Γιατί μένει εκτός αποστολής - Είναι... ελεύθερος - Χοντρό παρασκήνιο

Τι συμβαίνει στο Ρέντη. Γιατί δεν παίζει ο Χριστοδουλόπουλος;

Ολυμπιακός: Προ καιρού, όταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στο γήπεδο, ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρυσι, στο sportdog είχε επισημανθεί πως πρακτικά μιλάμε για έναν εν δυνάμει ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Στο συμβόλαιο του Λάζαρου υπήρχε option μονοετούς επέκτασης σε περίπτωση που αγωνίζονταν στο 60% των παιχνιδιών του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν. Κάτι τέτοιο, με τον διεθνή εξτρέμ εκτός δράσης στο μισό της χρονιάς, ήταν αδύνατον να επιτευχθεί.

Τότε, υπήρχε η εκτίμηση πως αυτή η ιδιαιτερότητα δεν θα έπαιζε ρόλο στην αξιολόγηση του Λάζαρου και λόγω του πολύ χαρακτηριστικού παρελθόντος του και του τρόπου με τον οποίο ήρθε στον Ολυμπιακό, θα αποτελούσε μια πολύ  ξεχωριστή περίπτωση αναφορικά με τις πιθανότητες του να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στο ρόστερ.

Πλέον όμως, με τον Λάζαρο να έχει ξεπεράσει και το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετώπισε και να είναι υγιής, είναι σαφές ότι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σε μια ομάδα που δεν έχει ακραίους μεσοεπιθετικούς ούτε για δείγμα, ο 34χρονος άσος δεν βρίσκει θέση ούτε καν στην αποστολή των "ερυθρόλευκων". Σε μια ομάδα που έψαχνε (και ψάχνει ακόμη) να βρει "αντί-Σουντανί" μετά τον τραυματισμό του Αλγερινού, δεν μπορεί ούτε τον συγκεκριμένο ρόλο να επωμιστεί, παρότι ο Μαρτίνς του έδωσε λεπτά συμμετοχής σε αυτή τη θέση.

Στο δια ταύτα λοιπόν. Τη δεδομένη στιγμή ο Λάζαρος είναι εκτός πλάνων. Και κάτι τέτοιο, σε μια ομάδα που "πετάει" και στην εποχή που βρισκόμαστε (αρχές Μαρτίου) είναι αν μη τι άλλο οδηγός για το τι μέλλει γενέσθαι στο τέλος της σεζόν, συνυπολογίζοντας μάλιστα τόσο την ηλικία, το ιατρικό του ιστορικό αλλά και τα διάφορα, πρόσφατα, περιστατικά που δεν "χτύπησαν" καθόλου καλά ούτε στον Μαρτίνς ούτε και σε κανέναν στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μαρινάκη στη Superleague - "Κλέβει" βασικό παικταρά του ΠΑΟ - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags