Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βόμβες Σαββίδη μετά τον Ολυμπιακό - "Καθάρισε" ήδη τον πρώτο
| 2020-03-04 14:04:00

Βόμβες Ιβάν μετά το ντέρμπι - "Καθάρισε" ήδη τον πρώτο - Δεν είναι ο Φερέιρα - Έτσι γυρίζει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες Ιβάν μετά το ντέρμπι - "Καθάρισε" ήδη τον πρώτο - Δεν είναι ο Φερέιρα - Έτσι γυρίζει!

Έρχεται... τσουνάμι στην Τούμπα. Ποιοι "τρέμουν". Κρίσιμες ώρες.

Μεγάλο βράδυ απόψε στη Θεσσαλονίκη. Ενδεχομένως και αναλόγως την έκβαση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και καθοριστικό για το μέλλον αρκετών στον ΠΑΟΚ.

Πρώτα και κύρια για τον Αμπέλ Φερέιρα. Προφανές από τη "γραμμή" των τελευταίων ημερών πως από τη στιγμή που ο σύλλογος δεν μπορεί να τον διώξει (γιατί δεν μπορεί να τον αποζημιώσει) γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να απαξιωθεί και -κυρίως- να εξωθηθεί σε παραίτηση. Κάτι που θα ενταθεί σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος και αρνητικής εικόνας και απόψε. 

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πως και οι παίκτες από το βράδυ της Κυριακής έχουν τεθεί προ των ευθυνών τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το μπλόκο του πούλμαν της ομάδας κατά την κυριακάτικη επιστροφή της από την Ξάνθη από οπαδούς των πρωταθλητών, οι οποίοι... κόσμια, αλλά απολύτως σαφώς έδωσαν στίγμα και προθέσεων, αλλά και ψυχολογίας και κλίματος στον κόσμο των πρωταθλητών.

Ο Μάριο Μπράνκο, όπως σωστά αναφέρεται τις τελευταίες μέρες, είναι "τελειωμένος". Δεδομένα θα αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο τέλος της σεζόν, ένα πόστο που δεν μπόρεσε να υπηρετήσει λόγω της διοικητικής λειτουργίας του συλλόγου. Για την ιστορία πάντως, ο Πορτογάλος δεν ήταν αυτός που έφερε/εισηγήθηκε τον Αμπέλ Φερέιρα.

Καταγεγραμμένα τα προβλήματα στο κομμάτι της ιατρικής αποκατάστασης του ΠΑOΚ, προφανή -βάσει και της τροπής που πήραν οι πρόσφατες δικαστικές περιπέτειες- τα λάθη και οι επιπολαιότητες που παρατηρήθηκαν και στο νομικό, με τη διοίκηση του ΠΑOΚ να αναγκάζεται να κάνει... προσθήκες στο επιτελείο του.

Σε διεθνές επίπεδο, το κομμάτι του βραχνά του FFP εξακολουθεί να μοιάζει και να είναι άλυτο, με το μόνο παρήγορο να συνίσταται στο ότι ακόμη, παρότι η ομάδα βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στα "κόκκινα" και στη μαύρη λίστα της ΟΥΕΦΑ, δεν έχει επισημοποιηθεί καμία τιμωρία.

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα λοιπόν, πολλά και πολυεπίπεδα τα προβλήματα και πάντα όταν μιλάμε για ένα ραντεβού που κλείνει τίτλο με τον Ολυμπιακό, το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού είναι ικανό να... αποσυμφορήσει. Είτε την πίεση, είτε όμως και από την άλλη, όσους τη δημιουργούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "καεί" όλη η Τούμπα - Απρόσμενη απόφαση Σαββίδη - Αποχώρηση-βόμβα από τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags