Facebook Pixel "Βράζουν" στην ΑΕΚ για το πέναλτι του Άρη - Την "έπεσαν" στον διαιτητή - "100% ανύπαρκτο"
| 2020-03-04 19:42:00

Γι’ αυτό καθυστέρησε το 2ο μέρος - Πανικός στα αποδυτήρια, κλειδώθηκαν οι διαιτητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γι’ αυτό καθυστέρησε το 2ο μέρος - Πανικός στα αποδυτήρια, κλειδώθηκαν οι διαιτητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπάχαλο στο ΟΑΚΑ! "Πέσιμο" από την Ένωση στη διαιτητική τριάδα...

ΑΕΚ - Άρης: Καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών υπήρξε στη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμέσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, στο ημίχρονο υπήρξε τρομερή ένταση μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Η διαιτητική τριάδα από την Πορτογαλία, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ρεπόρτερ της Cosmote TV, μετά από επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, αλλά και το... πέσιμό εναντίον τους από στελέχη και παίκτες των «Κιτρινόμαυρων» κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια και ενημέρωσαν πως δεν θα βγουν, εάν δεν ηρεμήσει η κατάσταση!

Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την αποχώρησή του απο το χορτάρι στη λήξη του πρώτου μέρους, ο διαιτητής δέχθηκε τρομερά παράπονα παίκτες και στελέχη της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, όπως αναφέρει η Ένωση, οι Πέτρος Μάνταλος, Τζιανλούκα Κολονέλο (βοηθός του Μάσιμο Καρέρα) και Βασίλης Δημητριάδης την... έπεσαν στον ρέφερι Ντίας, λέγοντας του ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι και πως 100% ήταν ανύπαρκτο.

Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Δείτε όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους, η οποία καθυστέρησε χαρακτηριστικά:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags