Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γιατί "έκοψε" τον Φορτούνη ο Μαρτίνς
| 2020-03-07 10:00:00

Απίστευτος Μαρτίνς! Γιατί "έκοψε" ξανά τον Φορτούνη - "Έγκλημα" με ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" οριστικά;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρτίνς! Γιατί "έκοψε" ξανά τον Φορτούνη - "Έγκλημα" με ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" οριστικά;

Δεν... καταλαβαίνει ο Πορτογάλος. Ποιον προτιμάει. Τεράστιο ρίσκο.

Στον... αέρα παραμένει το θέμα του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, καθώς παρά τη συγνώμη που ζήτησε ο Έλληνας άσος μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του, ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα δεν τον έχει επαναφέρει στην ομάδα. Μάλιστα, η επιλογή του να τον αφήσει εκτός αποστολής και από την Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ξάφνιασε πάρα πολλούς στου Ρέντη.

H αίσθηση που είχαν κάποιοι πριν το παιχνίδι ήταν ότι ο Μαρτίνς δεν θέλησε να πάρει τον Φορτούνη στη Θεσσαλονίκη, διότι δεν σκόπευε να τον ξεκινήσει βασικό και δεν ήθελε να προκύψει ζήτημα ανάλογο με εκείνο μετά το ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά. Θυμίζουμε πως στο ντέρμπι πρωταθλήματος ο Έλληνας άσος είχε σηκωθεί για ζέσταμα, ωστόσο ο Πορτογάλος κόουτς μετά και το 0-1 αποφάσισε να μην τον βάλει στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του Ολυμπιακού να... στραβώσει. Από εκεί άλλωστε ξεκίνησε και το «θέμα» το οποίο ακόμα δεν έχει λυθεί και το οποίο έστω προσωρινά τον έχει αφήσει εκτός ομάδας.

Υπάρχουν πάντως και κάποιοι άλλοι κοντά στην ομάδα, που εξηγούσαν το «κόψιμο» του Φορτούνη την Πέμπτη, λέγοντας πως από τη στιγμή που ο Μαρτίνς έπρεπε να συμπεριλάβει στο ματς Κυπέλλου τουλάχιστον δύο παίκτες από την Κ19, οι επιλογές ήταν περιορισμένες. Εάν έπαιρνε δηλαδή τον Κώστα, θα έμεναν εκτός 18αδας κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές  που είχαν παίξει στα τελευταία παιχνίδια και οι οποίοι οδήγησαν τους Πειραιώτες σε δύο μεγάλα διπλά σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο.

Από το αποτέλεσμα πάντως και την ήττα με 3-2 την Πέμπτη το βράδυ, ο Μαρτίνς δεν βγήκε... δικαιωμένος, καθώς με βάσει την εξέλιξη του ματς και την εικόνα του Ολυμπιακού, σίγουρα ο Φορτούνης θα ήταν χρήσιμος ακόμα κι εάν ερχόταν από τον πάγκο. Θα μπορούσε να μπει όταν το παιχνίδι ήταν 2-2 για να κρατήσει μπάλα και να ξεκουράσει τον Βαλμπουενά ή έστω μετά το 3-2 όπου έμεναν 25 λεπτά και οι Πειραιώτες προσπάθησαν να πιέσουν.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξει λύση στο θέμα και ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα το αφήσει να επηρεάσει την ομάδα. Δεν χρειάζεται να έχει έξτρα προβλήματα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν με σημαντικά ματς που κρίνουν δύο τίτλους στην Ελλάδα και την πρόκριση στους «8» του Europa League.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού για παικταρά από Ελλάδα - Σπάνιο ταλέντο, δεν έχει γραφτεί ξανά το όνομα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags