Facebook Pixel ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: "Σφαγή" για Στεργίου - Τον θέλει στην Εθνική ο Φαν’τ Σιπ
| 2020-03-07 11:32:00

Νέα "σφαγή" Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - Θέλουν τον ίδιο παίκτη - Έλληνας 18 ετών, πουλέν του Φαντ’ Σιπ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα "σφαγή" Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - Θέλουν τον ίδιο παίκτη - Έλληνας 18 ετών, πουλέν του Φαντ’ Σιπ!

Κάνει "όργια" στο εξωτερικό, top ταλέντο. Πού προτιμάει να πάει;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πέραν της αγωνιστικής ανάτασης της Εθνικής Ελλάδας με τον Τζον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο της, όλοι μπορούν να συμφωνήσουν στο ότι ο Ολλανδός και το επιτελείο του «ψάχνονται» συνεχώς για να φέρουν νέο αίμα στη Γαλανόλευκη.

Μπορούμε να αναφέρουμε χαρακτηριστικά τα ονόματα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου, που έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους συμμετοχές με το εθνόσημο, αλλά και του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, που δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής αλλά ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής στα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2020.

Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι, αφού ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα της στελέχωσης τόσο της Εθνικής Ανδρών όσο και των μικρότερων κλιμακίων.

Ένας από τους παίκτες που όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει να εμφανιστεί στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι ο 18χρονος Λεωνίδας Στεργίου, ο οποίος… βγάζει μάτια στην Ελβετία με τη φανέλα της Σεν Γκάλεν.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών και δεν άργησε να γίνει βασικός στην ομάδα του. Φέτος μετρά 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελβετίας με εξαιρετική απόδοση. Το εμπόδιο για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας είναι η Ελβετία, καθώς έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας. Οι Ελβετοί δεν θέλουν να τον χάσουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον πείσουν να αγωνιστεί με τα δικά τους χρώματα αντί για τα ελληνικά.

Για τον Στεργίου υπάρχει παρασκήνιο και αναφορικά με τη Superleague, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν «ψαχτεί» για την περίπτωσή του τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ!

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να του… χτύπησαν την πόρτα πέρυσι, όμως το deal δεν προχώρησε, ενώ ο Δικέφαλος λέγεται πως επιχείρησε διερευνητική επαφή πρόσφατα για να μάθει τις προθέσεις του ταλαντούχου άσου.

Πάντως, στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πως ο Στεργίου δεν «πολυψήνεται» να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, θεωρώντας ότι δεν θα έχει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής σε κάποιον από τους «μεγάλους».

Άλλωστε, στην Ελβετία συζητιέται εντόνως η υπόθεση ενός έτερου ταλαντούχου αμυντικού, του Κωνσταντίνου Δημητρίου, και το πώς κατέληξε στη Βασιλεία, από την οποία έχει δοθεί δανεικός στην ΦΚ Βιλ.

Ο 20χρονος άσος άφησε το καλοκαίρι του 2018 τον ΠΑΟΚ προκειμένου να βρει αγωνιστικές ευκαιρίες στο εξωτερικό και τα πηγαίνει περίφημα. Από τη στιγμή που δεν αξιοποιήθηκε ούτε εκείνος στην Ελλάδα, είναι λογικό και ο Στεργίου να αμφιβάλλει για το κατά πόσο θα βοηθήσει την καριέρα του ο επαναπατρισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση-ματ από Κούγια: "Υποβιβασμός για ΠΑΟΚ και Ξάνθη" - Όλα τούμπα ξανά στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags