Facebook Pixel Να τι ισχύει με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό
| 2020-03-07 13:15:00

Ποιος Μπεργκ; Γι’ αυτόν "ξηλώνουν" τον Αλαφούζο - Θέλει να "φάει" Κουρμπέλη - "Καψούρα" της ΑΕΚ!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Μπεργκ; Γι’ αυτόν "ξηλώνουν" τον Αλαφούζο - Θέλει να "φάει" Κουρμπέλη - "Καψούρα" της ΑΕΚ!

Χοντρό συμβόλαιο. Είναι αγαπημένος του προέδρου; "Χουνέρι" Τίγρη;

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την πιθανότητα επιστροφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 30χρονος Αργεντινός αγωνίζεται στην μεξικάνικη Μορέλια, έχοντας υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Ισχύει λοιπόν πως μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μεξικάνικου Τύπου όταν ανακοινώθηκε από τη Μορέλια υπάρχει option ανανέωσης, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί υπό ποιες προϋποθέσεις αυτή ενεργοποιείται.

Ο Βιγιαφάνιες δεν παίζει πολύ στη Μορέλια, όντας ουσιαστικά ο 12ος-13ος παίκτης της ομάδας, έχοντας 14 συμμετοχές ως τώρα στο εγχώριο πρωτάθλημα, οι πέντε εξ αυτών ως βασικός. Ο ίδιος διατηρεί ανοιχτό δίαυλο με αρκετούς στην Ελλάδα και όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την ΑΕΚ, η οποία ενόσω αγωνίζονταν στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ, είχε ψαχτεί αρκετά για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Τη δεδομένη στιγμή, αμείβεται στο Μεξικό με περίπου 700.000 ευρώ ετησίως. Οι απαιτήσεις του για να έρθει στην Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο. Κοινώς, είναι απαγορευτικές για τον Παναθηναϊκό, αφού είναι δεδομένο πως η αύξηση στα συμβόλαια που θα δοθούν στους νεοαποκτηθέντες από το καλοκαίρι και μετά δεν θα ξεπερνάνε (σε μετρημένες περιπτώσεις) τις 500.000 ευρώ, τις αποδοχές δηλαδή που έχει εξασφαλίσει ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ του "τριφυλλιού", ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του.

Συνεπώς, ακόμη και στην (πιθανή) περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τη Μορέλια, για να απασχολήσει ρεαλιστικά τον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες, θα πρέπει να μειώσει σημαντικά τις απαιτήσεις του, ανεξαρτήτως αν όπως παρουσιάζεται είναι από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, αφού ούτε για τέτοιας κατηγορίας ποδοσφαιριστές προβλέπονται διαφοροποιήσεις (προς τα πάνω…) στο καλοκαιρινό μπάτζετ του "τριφυλλιού". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο! Παίκτης του Άρη θέλει να πάει στην ΑΕΚ - Έγινε χαμός με αυτό που έκανε στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags