Facebook Pixel Ολυμπιακός: Την άποψη ότι ο Μαρινάκης θα κάνει αυτό που πρέπει με τον Μαρτίνς, εξέφρασε ο Βαμβακούλας μιλώντας στο sportdog
| 2020-03-08 09:55:00

Βόμβες Βαμβακούλα:"Τι θα κάνει με Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Δανεικός Ποντένσε για δύο ματς"!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες Βαμβακούλα:"Τι θα κάνει με Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Δανεικός Ποντένσε για δύο ματς"!

Ποιους Έλληνες παίκτες αποθεώνει. Γιατί θυμήθηκε τον... Βύντρα;

Ολυμπιακός: Την άποψη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει αυτό που πρέπει με τον Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος της σεζόν, εξέφρασε ο Νίκος Βαμβακούλας, μιλώντας στο sportdog.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε, ακόμα, για τις κόντρες με τον ΠΑΟΚ, την ψυχολογία που δεν είναι καλή στον Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή παρουσία των Μπουχαλάκη και Μασούρα στην 11άδα των Πειραιωτών.

Τέλος, χάριν γούστου, σχολίασε ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε μπορεί να έρθει για λίγο στο Λιμάνι, για τα δύο παιχνίδια με τη Γουλβς, κι έπειτα να επιστρέψει στην αγγλική ομάδα. 

"Το θέμα δεν είναι η διαφορά στη βαθμολογία που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ, αλλά να δούμε πότε θα αρχίσουν τα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά καρπούζια στη μασχάλη, αλλά τα έχει καταφέρει μια χαρά. Πίστευαν πολλοί ότι δεν μπορούσε, αλλά έχει αρκετούς παίκτες και αντεπεξήλθε. Γι' αυτό είχα πει ότι όποια ομάδα δεν έχει 2-3 παίκτες στην ίδια θέση, δεν θα ανταποκριθεί. Στον Ολυμπιακό γίνονται κάποιες αλλαγές, υπάρχει μεγάλο ρόστερ, υπάρχει και κορμός, είναι δύο χρόνια μαζί η ομάδα", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Όλη η Ελλάδα μιλάει για το κατόρθωμα με την Άρσεναλ, αλλά αυτό τώρα ανήκει στο παρελθόν. Όμως πρέπει να φτιάξουν και οι άλλες ομάδες, να μη φέρνει μόνο ο Ολυμπιακός βαθμούς".  


Υπάρχει στο πρόγραμμα και η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ - Πώς το περιμένετε;

"Άλλο το Κύπελλο και άλλο το πρωτάθλημα. Δεν έχει άγχος ο Ολυμπιακός, αν και ενδιαφέρεται για όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ όμως που ψυχολογικά δεν είναι καλά, θέλει το Κύπελλο φέτος. Τον έχει επηρεάσει ο Ολυμπιακός, γιατί κανείς δεν πίστευε ότι θα τα έβγαζε πέρα με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ και ξανά με την Άρσεναλ στην Αγγλία. Το άλφα και το ωμέγα όμως είναι η ψυχολογία στα πάντα, αν είσαι καλά ψυχολογικά θα σου βγουν όλα. Γι' αυτό δούλεψε καλά το καλοκαίρι και τον Γενάρη ο Ολυμπιακός, έφερε παίκτες και, τώρα, ναι μεν έχει τραυματίες αλλά από υπάρχει βάθος από παίκτες που έρχονται και παίζουν".

Θέλετε να πείτε δύο λόγια για το παιχνίδι με τη Γουλβς;

"Δεν μας ενδιαφέρει ακόμα αυτό το παιχνίδι. Όταν έρθει η ώρα θα το δούμε. Βλέπουμε και τον Ποντένσε, που πήγε σε καλή ομάδα αλλά ακόμα δεν έχει γίνει βασικός. Ενδεικτικό του πόσο καλή ομάδα είναι η Γουλβς. Αλλά έχω μια πρόταση να κάνω: Αν δεν παίζει στη Γουλβς, να τον πάρουμε πίσω για τα δύο παιχνίδια μαζί τους, και μετά να τον επιστρέψουμε".

"Ξέρει ο Μαρινάκης τι να κάνει με Μαρτίνς"

Έχει ανοίξει και η κουβέντα για τον Πέδρο Μαρτίνς και το μέλλον του - Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Δεν συζητάμε ποτέ για τον Μαρτίνς πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό του, ο Μαρινάκης ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει. Έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι ξέρει να ανταμείβει όσους δουλεύουν καλά".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τους παίκτες τού Ολυμπιακού που έχετε ξεχωρίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

"Τον Μπουχαλάκη, που βρίζουμε όλοι χωρίς λόγο, και τον Μασούρα. Είναι παίκτες που παθιάζονται. Βλέπω όλα τα παιχνίδια, δεν κρύβονται, παίρνουν μπαλιές, είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς δεν τους βγάζει από την 11άδα; Δεν είναι τυχαίο. Λέγαμε να παίζουν Έλληνες. Ε, να λοιπόν, Έλληνες παίζουν. Όταν κάνουν οι ξένοι λάθος, ο κόσμος είναι ανεκτικός. Με τους Έλληνες γιατί δεν ισχύει το ίδιο; Όπως στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια με τον Βύντρα. Ναι, αλλά όποιος προπονητής και να ερχόταν, ο Βύντρα έπαιζε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Χουνέρι" Αλαφούζου σε Μαρινάκη - Νέα... συμμαχία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags