Facebook Pixel Superleague: Νέα βόμβα, αλλάζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια - Τρελή ανατροπή, πάρτι Κούγια!
| 2020-03-08 18:46:00

Νέα βόμβα στη Superleague, αλλάζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια - Τρελή ανατροπή, πάρτι Κούγια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέα βόμβα στη Superleague, αλλάζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια - Τρελή ανατροπή, πάρτι Κούγια!

Τα πάνω-κάτω ξανά. Ποιος θα βάλει "μπουρλότο". Εφιαλτικό σενάριο...

Η κανονική διάρκεια της Superleague ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να είναι αυτός που πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ, αφήνοντας τους Ατρόμητο, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη στα πλέι άουτ.

Οι Κρητικοί πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία τους, αφού θα έχουν ευκαιρία να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ο ΟΦΗ κατέλαβε την πέμπτη θέση τερματίζοντας πάνω από τον Άρη σε ισοβαθμία. Αν την κρατήσει θα βγει στην Ευρώπη, δύναται όμως να το πετύχει και ως έκτος, εάν ισχύσει η ευρωπαϊκή τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Αυτό που πολλοί δεν υπολογίζουν, πάντως, είναι πως δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και να δοθεί θέση στην Ευρώπη ακόμα και μέσω των πλέι άουτ!

Τί εννοούμε; Εκτός του Παναθηναϊκού, που έχει τιμωρηθεί από την UEFA (προσπαθεί να «ρίξει» την ποινή για να παίξει Ευρώπη τη νέα σεζόν), είναι ορατός ο κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού και για τον Άρη εξαιτίας παλαιότερων οικονομικών «αμαρτιών» και οφειλών προς παίκτες που άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, αυτομάτως θα μείνει μια ευρωπαϊκή θέση κενή και στο παρασκήνιο λέγεται πως οι ομάδες των πλέι άουτ θεωρούν πως μπορούν να βγουν Ευρώπη μέσω της έβδομης θέσης!

Πριν την έναρξη των πλέι οφ, έβδομη είναι ο Ατρόμητος με 32 πόντους και πίσω του ισοβαθμούν στους 30 οι ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης. Η Ξάνθη βγήκε… νοκ άουτ μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε, πέφτοντας στους 18 βαθμούς.

Συνεπώς, όσο υπάρχει πιθανότητα τιμωρίας του Παναθηναϊκού και του Άρη και ταυτόχρονα ανοίγματος ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου», στα πλέι οφ αναμένεται να γίνει… σφαγή για την έβδομη θέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα "βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Χουνέρι" Αλαφούζου σε Μαρινάκη - Νέα... συμμαχία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags