Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άμεσες εξελίξεις με Δώνη - Toυ δίνουν τρελά λεφτά - Θέλει σαν τρελός!
| 2020-03-09 12:21:00

Άμεσες εξελίξεις με Δώνη - Toυ δίνουν τρελά λεφτά - Θέλει να πάει σαν τρελός - Τον αφήνει ο ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Άμεσες εξελίξεις με Δώνη - Toυ δίνουν τρελά λεφτά - Θέλει να πάει σαν τρελός - Τον αφήνει ο ΠΑΟ!

Αυτό που ψάχνει. Ελάχιστες ελπίδες ανατροπής. Ποιος κάνει το "κονέ";

Παναθηναϊκός: Το τελευταίο διήμερο αρχίζουμε και καταγράφουμε τις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Χρήστο Δώνη. Η τουρκική Γκαζιαντέπ και η Κοπεγχάγη έχουν εμφανιστεί να βρίσκονται στο κυνήγι της υπογραφής του Έλληνα μέσου, με διαφορετικά είναι αλήθεια δεδομένα και διαφορετική ιεράρχηση και αξιολόγηση εκ μέρους του Δώνη.

Η Γκαζιαντέπ όντως είναι αυτή που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, έχοντας την ευχέρεια να προσφέρει στον Δώνη συμβόλαιο υπερδιπλάσιο από τις απολαβές που προβλέπει η πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί από τον Παναθηναϊκό (200.000 ευρώ).

Η Κοπεγχάγη δεν ενδιαφέρεται. Της έχει προταθεί ο Δώνης, με τον νυν μάνατζερ του, τον Κάρλος Γκονσάλβες, να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον δανέζικο σύλλογο εξαιτίας της παρουσίας του Κάρλος Ζέκα εκεί (μεταγραφή για την οποία ο Πορτογάλος ατζέντης είχε παίξει σημαίνοντα ρόλο).

Η Κοπεγχάγη έχει διαμηνύσει πως θα παρακολουθήσει εφεξής τον Δώνη, αλλά ως εκεί. Τίποτα δεδομένο, καμία πρόταση, καμία προσφορά, καμία επίσημη επαφή. Και πιθανότατα να μη φτάσουμε και εκεί, αφού τη δεδομένη στιγμή η προτεραιότητα του συλλόγου δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά του 27χρονου μέσου.

Σίγουρα πάντως, για την Κοπεγχάγη, ο Δώνης θα... πέταγε τη σκούφια του! Ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει για τη συνέχεια της καριέρας του, θα έχει… παρέα που γνωρίζει (Ζέκα) και σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινε σε διαδικασία σύγκρισης με την πρόταση του Παναθηναϊκού. Για την Γκαζιαντέπ, ο Δώνης δεν… τρελαίνεται. Δεν την έχει "κάψει" την προοπτική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνιστά τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητά του.

Και επίσης, όσο και αν είναι λιγοστές, ελάχιστες οι ελπίδες που υπάρχουν για να ανανεώσει με το "τριφύλλι", ακόμη είναι υπαρκτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλύφθηκε! Γι’ αυτό κατέρρευσε ο Εξάστερος - Τι έγινε με Πιτίνο και Καλάθη - Μόνο έτσι γυρίζει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags