Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Τι ετοιμάζει στην ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
| 2020-03-12 12:45:00

Οι πρώτες βόμβες Καρέρα! Αυτούς "διώχνει" από την ΑΕΚ - Σαρωτικές αλλαγές - Έχουμε ονόματα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Οι πρώτες βόμβες Καρέρα! Αυτούς "διώχνει" από την ΑΕΚ - Σαρωτικές αλλαγές - Έχουμε ονόματα!

Τα πάνω-κάτω στο ρόστερ. Ποιους αγοράζουν. "Ξηλώνεται" ο Τίγρης!

ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Αφού ξεκαθαρίστηκε, προφορικά τουλάχιστον (γιατί απομένουν κάποιες εκκρεμότητες να αποτυπωθούν και γραπτώς…) η παραμονή του Καρέρα στον πάγκο της Ένωσης και την ερχόμενη σεζόν, αυτό που μένει από εδώ και πέρα είναι ο προγραμματισμός βάσει και των επιθυμιών του ίδιου του Ιταλού και φυσικά σε συνάρτηση με τη δουλειά που έχει ήδη γίνει από τον Ιλια Ιβιτς.

Σε πρώτο πλάνο, το ξεκαθάρισμα των εκκρεμοτήτων με τα συμβόλαια που λήγουν, τους δανεικούς και εν συνεχεία αυτούς που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του ’21. Ο Καρέρα, χωρίς να έχει γίνει ενδελεχής συζήτηση, έχει διευκρινίσει πως από αυτούς που μένουν ελεύθεροι δεν έχει ιδιαίτερες… απαιτήσεις. Για τον Χουλτ, έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει (καιρό τώρα) θετικό κλίμα, ο Κλωναρίδης δεν έχει καταφέρει να γυρίσει το χαρτί με την απόδοση του (παρά τις ευκαιρίες που του έδωσε και ο Ιταλός) ενώ ιδιαίτερο είναι το ζήτημα με τον Τσιγκρίνσκι. Θέμα να ενεργοποιηθεί η αυτόματη option μονοετούς επέκτασης του συμβολαίου του δεν τίθεται πλέον και ολοένα χάνει έδαφος ακόμη και η πιθανότητα να παραμείνει,  με νέο καθεστώς.

Για τους δανεικούς, όπως πρώτα στον sportdog καταγράψαμε, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την χρήση του buy-out (1,5 εκατ.) του Σιμάνσκι, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του Κάρερα, ο οποίος ακόμη δεν είναι… ψημένος 100% με τον Αραούχο, αναγνωρίζει όμως τη θετική απήχηση που έχει ο «Τσίνο» σε όλο τον οργανισμό, οπότε αν τελικά αποφασιστεί να καταβληθούν τα 2,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του, δεν θα πει όχι, ενώ τέλος, αναφορικά με τον Βράνιες, ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία του Βόσνιου, τον βλέπει βασικό και την ερχόμενη χρονιά, το θέμα είναι όμως τι θα μπορέσει να πετύχει στη διαπραγμάτευση που θα γίνει με την Αντερλεχτ ο Ιβιτς.

Αναφορικά με πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών που είτε μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του ’21 (Λιβάγια, Ολιβέιρα) είτε έχουν μπει στη βιτρίνα έτσι κι αλλιώς (Μάνταλος, Μπάρκας), ο Ιταλός δεν έχει θέσει ούτε βετό ούτε και πρόκειται να το κάνει, αναγνωρίζοντας (απόλυτα) την επιχειρηματική διάσταση του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "χουνέρι" από Αλαφούζο σε Μαρινάκη - Μελισσανίδη! Πήρε τον παικταρά μέσα από τα χέρια τους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags