Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: "Βόμβα" ΠΑΟΚ για μέλος της ΕΕΑ - Χαμός με Ολυμπιακό - "Οβίδες" Κούγια και διακοπή τα μεσάνυχτα!
| 2020-03-13 00:45:00

"Βόμβα" ΠΑΟΚ για μέλος της ΕΕΑ - Χαμός με Ολυμπιακό - "Οβίδες" Κούγια και διακοπή τα μεσάνυχτα!

Sportdog Team
"Βόμβα" ΠΑΟΚ για μέλος της ΕΕΑ - Χαμός με Ολυμπιακό - "Οβίδες" Κούγια και διακοπή τα μεσάνυχτα!

Χαμός στην εκδίκαση της Έφεσης. Ατάκες για Μαρινάκη, Τούμπα κ.α.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Παραπάνω από 6.30 κράτησε η εκδίκαση της Έφεσης που είχαν καταθέσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την ποινή που τους επιβλήθηκε και την αφαίρεση βαθμών από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ και μάλιστα δεν ολοκληρώθηκε, αφού διακόπηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και θα συνεχιστεί την Τρίτη (17/3)!

Από πλευράς Δικεφάλου ζήτησαν να μην παρευρεθούν στην εκδίκαση οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο δεν συνέβη με τον Τσιρώνα του Ολυμπιακού να σχολιάζει πως: «Από την αρχή ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσπαθούν να μην ακουστεί ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός που έκανε τις καταγγελίες. Δεν είδαμε φως και μπήκαμε στην ΕΕΑ, ήταν αυτός που έκανε τις στοιχειοθετημένες καταγγελίες».

Έπειτα οι Ασπρόμαυροι υποστήριξαν πως δεν υπήρξε ποινή που να επιβλήθηκε και να προβλεπόταν από το καταστατικό της ΕΠΟ, τονίζοντας πως η απόφαση της ΕΕΑ είναι μη νόμιμη.

Παράλληλα προχώρησαν και σε μια καταγγελία υποστηρίζοντας πως: «Υπάρχουν σοβαρότατες κατηγορίες για χρηματισμό μέλους της ΕΕΑ. Η πειθαρχική δεν μας έδωσε ΄το δικαίωμα να κριθούμε στην ουσία και αυτό είναι το παράπονο μας».

Υποστήριξαν πως παρόμοια υπόθεση με την τωρινή υπήρχε και στη σχέση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Μπέο και της Κέρκυρας, συγκεκριμένα ο κ.Κατσάς σχολίασε ότι: «Παρόνοια υπόθεση ήταν του Ολυμπιακού Βόλου με τον Μπέο και της Κέρκυρας. Από τα έγγραφα που προσκομίστηκαν δεν δημιουργούνται χαρακτηριστικά ότι η rfa παίρνει εντολές από πρόσωπα της dimera.»

Από την άλλη ο κ.Μπαλτάκος στάθηκε και στη Λεωφόρο ως έδρα του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι: «Ο ΠΑΟ για παράδειγμα παίζει ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, αυτό τι σημαίνει ότι όποιος έχει το ΟΑΚΑ ελέγχει τον Παναθηναϊκό

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού πήραν έπειτα τον λόγο υποστηρίζοντας ότι η απόφαση της τιμωρίας είναι νόμιμη και συγκεκριμένα η κ.Σουλούκου σχολίασε: «Υπάρχει ρητή διάταξη στο καταστατικό της ΕΠΟ με βάση τις υποχρεώσεις της ΕΠΟ. Στο άρθρο 7, παράγραφος 5 καταστατικού της ΟΥΕΦΑ. Απαγορεύει στο ίδιο πρόσωπο να έχει σχέση με δύο ΠΑΕ.»

Πρόσθεσαν πως δεν έχουν δοθεί απαντήσεις και εξηγήσεις για τις σχέσεις των δυο ΠΑΕ και αυτός είναι ο λόγος που επιμένουν.

Στο τέλος πήρε το λόγο και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος υποστήριξε πως θα υπάρχει παράβαση του νόμου εάν δεν γίνει αποδεχτεί η απόφαση της ΕΕΑ, ενώ στη συνέχεια σημείωσε: «Η άποψη μου είναι ότι θα έχουμε παράβαση του νόμου αν δεν δεχτείτε την δεσμευτικότητα της απόφασης της ΕΕΑ. Προχθες έδωσε μια συνέντευξη ο Πανόπουλος και είπε ότι δεν συνάντησε ποτέ τον Καλπαζίδη, ότι δεν τον έχει δει ποτέ. Με ποιον ήρθε σε επαφή;»

Οι άνθρωποι της Ξάνθης από την πλευρά τους υποστήριξαν  μεταξύ άλλων πως: "Ακούσαμε διαφορους ισχυρισμούς αλλά όχι υπαγωγή. Επιχειρούν να πειστεί το δικαστήριο σας ότι οι διαπιστώσεις της ΕΕΑ για πολυιδιοκτησία, ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποδείξουμε πολυιδιοκτησία. Καλείστε δικάσετε επί μια εισήγηση ενός ανθρώπου, ενός εισηγητή που δεν είναι νομικός. Ο κ. Αρκούδης δεν είναι νομικός. Ο άλλος εισηγητής δαιφώνησε με τον κ. Αρκούδη. Ποια είναι τα αποδεικτικά στοιχεία, μια αυτοψία από την κυρία Μαρούπα. Η αυτοψία άγνωστο πως, πότε και αν έγινε. Η αυτοψία λέει ότι αφού ο Καλπαζίδης αγόρασε και δεν άλλαξε το όνομα της, εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα. Με την ίδια λογική ο Μαρινάκης επειδή δεν άλλαξε το όνομα του Ολυμπιακού εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Κόκκαλη"!

Και η εκδίκαση, πριν διακοπεί, έκλεισε με έναν ακόμα καυγά, καθώς ο Κούγιας ρώτησε εάν πωλούσαν εισιτήρια για το Ξάνθη - ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πληροφορία που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους "ασπρόμαυρους".

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το live του sportdog από την εκδίκαση της έφεσης, το οποίο κράτησε παραπάνω από 6.30 ώρες!
 

Πρώτα θα εκδικαστεί η έφεση του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός κάνει πρόσθετη παρέμβαση

Ο Ολυμπιακός μέσω του δικηγόρου του Ιάκωβου Βενιέρη, υποστηρίζει ότι πρέπει να παραστεί κανονικά ο Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει να εκδικαστεί κάθε μια υπόθεση ξεχωριστά και ζητάει να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο κανονισμός της ΕΠΟ. 

Και ο Πανιώνιος κάνει πρόσθετη παρεμβαση στην έφεση της Ξάνθης

Ο Ολυμπιακός ζητάει μετά τον ΠΑΟΚ να τοποθετηθεί και ο ίδιος. Ο ΠΑΟΚ διαφωνεί.

Κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Live: ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Ζητάει ο κ. Μπίρδας το δικαστήριο να διακόψει και να αποφασίσει για την πρόσθετη παρέμβαση.

Εδώ και 20 λεπτά οι δικηγόροι των ΠΑΕ διαφωνούν για το πινάκιο των υποθέσεων και τις πρόσθετες παρεμβάσεις.

"Αδιανόητο ο Ολυμπιακός να προσπαθεί να έρθει στη δική μας έφεση από το φινιστρίνι της πίσω πόρτας" προσθέτει ο Λάμπρος Μπίρδας

"Πολύ σωστά η Πρωτοδίκης απέρριψε τις πρόσθετες παρεμβάσεις, γιατί κάνουν έφεση τώρα" αναρωτιέται ο κ. Μπαλτάκος

"Τι νόημα έχει η έφεση αφού δεν μπορεί να ανέβει η ποινή. Είναι αδιανόητο η ποινή να μεταβληθεί προς το χειρότερο" συνεχίζει ο κ. Μπαλτάκος

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: "Η ΕΕΑ δέχθηκε τον Ολυμπιακό με συνθήκες για τις οποίες έχουμε προσφύγει στα ποινικά δικαστήρια. Στη συνέχεια έκανε πρόσθετη παρέμβαση, την οποία αντικρούσαμε ως απαράδεκτη, και δέχθηκε ορθά το μη νόμιμο"

Μαυρομμάτης: "Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να συμμετάσχει στη δίκη για να ακουστούν τα επιχειρήματα του, ανακάλυψε χθες το απόγευμα τη λογική της έφεσης. Πρέπει να απορριφθεί ως απαραδεκτη. Ζητάμε να εξετάσετε την έφεση μας και να ακουστούμε μόνο εμείς και μετά να παρουσιάσει την άποψη της και να αντικρούσουμε"

Μικρή ένταση ανάμεσα σε Κούγια και Μπαλτάκο. "Ακούμε τους ισχυρισμούς του συνηγόρου και θα αποφασίσουμε μετά" παρεμβαίνει ο πρόεδρος.

Βενιέρης, Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ θέλει να μιλάει μόνος του και να κάνει μονόλογο και μετά να ακουστούμε εμείς.

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός: Από την αρχή ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσπαθούν να μην ακουστεί ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός που έκανε τις καταγγελίες. Δεν είδαμε φως και μπήκαμε στην ΕΕΑ, ήταν αυτός που έκανε τις στοιχειοθετημένες καταγγελίες"

Τσιρωνάς: Υπάρχει διαρκές ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού για τη δίκη

Σουλούκου, Ολυμπιακός: Ο χωρισμός δημιουργεί δύο παράλληλους μονολόγους επί των ίδιων θεμάτων

Ο πρόεδρος δίνει τον λόγο στον ΠΑΟΚ για να αγορεύσουν οι νομικοί του στην έφεση για την πολυιδιοκτησια

Μπίρδας, ΠΑΟΚ: Ουδέποτε υπήρξε έστω και μια απόφαση που να επιβλήθηκε ποινή που να προβλέπεται αλλού πλην των κανονισμών της ΕΠΟ, του καταστατικού.

Μπίρδας: Απαγορεύεται η επιβολή ποινών που προβλέπονται εκτός καταστατικού της ΕΠΟ. Λέει το καταστατικό ότι ποινές που δεν αναφέρονται, δεν αναγνωρίζονται και δεν ισχύουν με εξαίρεση το ντόπινγκ

Μπίρδας: Η ΕΠΟ ποτέ δεν εκδίκαμε με το νόμο. Το λάθος της πειθαρχικής επιτροπής ήταν από την κλήση. ΜΑς καλούσε στην εκδίκαση, τι έπρεπε να γίνει. Έπρεπε αν υπήρχε αδίκημα, αυτό να γίνει μόνο μέσω του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και δεν έγινε. Η θα έπρεπε να ασκήσει δίωξη για το καταστατικό ή να ασκηθεί δίωξη με το άρθρο 5 του κανονισμού της ΟΥΕΦΑ"

Μπίρδας, ΠΑΟΚ: Δεν υπήρχε καν δίωξη δηλαδη

Μπίρδας, ΠΑΟΚ: Το παράρτημα λέει για μη χορήγηση ή ανάκληση του πιστοποιητικού. Εμείς δεν έχουμε ανάκληση του πιστοποιητικού όπως η Ξάνθη, πως θα τιμωρηθούμε...

Μπίρδας, ΠΑΟΚ: Εκανε λάθος που επέβαλε ποινή με το νόμο γιατί λέει ότι υπάρχει κενό. Κανένα κενό δεν υπάρχει, δεν υπάρχει πουθενά ποινή πειθαρχικά αν δεν προβλέπεται.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Η ρύθμιση των θεμάτων είναι όπως προβλέπεται στους κανονισμούς και μόνο. Τι γίνεται αν δεν υπάρχει πρόβλεψη στον κανονισμό για την πολυιδιοκτησια Το άρθρο 20 λέει για τις περιπτώσεις που επιλαμβάνονται οι πειθαρχικές επιτροπές. Έπρεπε να έχει ασκηθεί δίωξη. Δεν υπάρχει πρόβλεψη απευθείας εφαρμογή του νόμου, αν δεν προβλέπεται στον κανονισμό τον πειθαρχικό.Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα, παγκόσμια πρωτοτυπία, το Πρωτοδικείο δίνει μια λίστα και οι δικαστές εκλέγονται από την ΕΠΟ. Είστε δικαιοδοτικά όργανα, μορφή διαιτησίας, εδώ έχετε ιδιότητα δικαστή αλλά οφείλονται να ακολουθήσετε μόνο όσα προβλέπονται στο καταστατικό. Οι κανονισμοί της ΕΠΟ σε κανένα σημείο δεν τιμωρούν την πολυιδιοκτησία

Μαυρομμάτης: Είναι πρωτοτυπία το γεγονός ότι τα δικαιοδοτικά όργανα, και σωστά, ο ΠΑΟΚ το στήριξε, ο ΠΑΟΚ είναι από τους πρωτοπόρους που στήριξε τους τακτικούς δικαστές.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα, παγκόσμια πρωτοτυπία, το Πρωτοδικείο δίνει μια λίστα και οι δικαστές εκλέγονται από την ΕΠΟ. Είστε δικαιοδοτικά όργανα, μορφή διαιτησίας, εδώ έχετε ιδιότητα δικαστή αλλά οφείλονται να ακολουθήσετε μόνο όσα προβλέπονται στο καταστατικό. Οι κανονισμοί της ΕΠΟ σε κανένα σημείο δεν τιμωρούν την πολυιδιοκτησία

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Για διάταξη που δεν προβλέπεται στους κανονισμούς, δεν μπορείτε να τιμωρήσετε. Ή δέχεστε ότι δεν προβλέπεται καθόλου στον κανονισμό και δεν μπορείτε να επιβάλλεται ποινή, ή πάτε με το άρθρο 5 της ΟΥΕΦΑ οπότε η όλη διαδικασία είναι λάθος γιατί δεν έγινε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Άλλος λόγος, εσφαλμένη δίκασε εισήγηση της ΕΕΑ που ήταν μη νόμιμη. Έχουμε μια απόφαση της ΕΕΑ, μια επιτροπή που προσφύγαμε στα δικαστήρια τόσο στο Στε για ακύρωση διορισμού δύο μελών της που δικάζεται στις 2/4 και αν τυχόν κερδηθεί δημιουργείται πρόβλημα στις αποφάσεις της ΕΕΑ"

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Προσφύγαμε και στο διοικητικό Εφετείο για μη νόμιμη σύνθεση Επιτροπής, για παράνομα έγγραφα που λήφθηκαν υπόψη.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Υπάρχουν σοβαρότατες κατηγορίες για χρηματισμό μέλους της ΕΕΑ. Η πειθαρχική δεν μας έδωσε ΄το δικαίωμα να κριθούμε στην ουσία και αυτό είναι το παράπονο μας

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Ο τακτικός δικαστής θεώρησε ότι δεσμεύεται από μία απόφαση διοικητικού οργάνου, από μία πράξη της διοίκησης

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Αναφέρεται στην απόφαση του διοικητικού εφετείου

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Λέει ότι πρέπει να γίνει δεκτό ότι η έκθεση της ΕΕΑ δεν δεσμεύει το δικαιοδοτικό όργανο. Δε νοείται να σπάει η υπόθεση σε δύο όργανα. Το ένα να λέει για την ένοχή και το δεύτερο να επιβάλλει την ποινή.

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Το διοικητικό εφετείο χθες είπε αυτά, ότι η συγκεκριμένη πράξη της εεα δεν μπορεί να δεσμεύει δικαιοδοτικό όργανο.

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Είναι μια απλή επιτροπή του υφυπουργείου αθλητισμού, όργανο εκτελεστικής εξουσίας που βγάζει γνωμοδότηση, και ο πρωθυπουργός στη Βουλή για γνωμοδότηση είπε

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Έρχεται το πρωτοβάθμιο όργανο και λέει "δεσμεύομαι". Το Σύνταγμα δεν το λέει πουθενά αυτό ομως... ότι το πρωτοβάθμιο όργανο δεσμεύεται από μια επιτροπή του δημοσίου"

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Λέει πουθενά το Σύνταγμα ότι η πειθαρχική επιτροπή δεσμεύεται από μια επιτροπή του Δημοσίου; Πουθενά. Είναι ο τρίτος λόγος της Εφέσεως μας.

Μπαλτακος, ΠΑΟΚ: Αν έμπαινε στην ουσία, δεν θα είχαμε ουδέν παράπονο. Δεν υπάρχει αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Αν αυτά στοιχειοθετούν παράβαση του άρθρου 69, αυτό θα το αποφασίσετε εσεις. Δεν μπορείτε να δεσμεύεστε από την Επιτροπή. Η αρμοδιότητα η δική σας είναι μόνο δικαιοδοτικού χαρακτήρα, δεν μπορεί να σας δεσμεύσει μια έκθεση της ΕΕΑ

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Μπαίνει στην ουσία της πολυιδιοκτησίας

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Τι απαγορεύεται στην πραγματικότητα, απαγορεύεται στους μετόχους του ΠΑΟΚ και σε συγγενείς 2ου βαθμού, να αποκτούν άμεσα ή έμμεσα, διοικητικά δικαιώματα σε άλλες εταιρίες, είτε άμεσα, είτε με παρένθετα πρόσωπα.

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Η επαγγελματική Ξάνθη από το 2018 προπονείται σε ένα ιδιόκτητο γήπεδο της Ξάνθης.

Χριστοδούλου, Ξάνθης: Τα έχουμε πει αυτά κύριε πρόεδρε

Κατσάς δικηγόρος ΠΑΟΚ: Η ΕΕΑ έκρινε ότι η rfa είναι παρένθετο πρόσωπο της dimera και ο Καλπαζίδης παρένθετο πρόσωπο της ο'ικογένειας Σαββίδη

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Σε πόρισμα 81 σελίδες, μόνο οι πέντε αναφέρονται στη θεμελίωση του παρένθετου προσώπου.

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Παρόμοια υπόθεση ήταν του Ολυμπιακού Βόλου με τον Μπέο και της Κέρκυρας. Από τα έγγραφα που προσκομίστηκαν δεν δημιουργούνται χαρακτηριστικά ότι η rfa παίρνει εντολές από πρόσωπα της dimera.

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχουν υποδείξεις ότι ο Καλπαζίδης παίρνει εντολές από άλλους και ότι παρίστανται στελέχη άλλων εταιριών στα όργανα διοίκησης της rfa

Δεν είπε πουθενά ο Μαυρομμάτης ότι η πολυιδιοκτησία έγινε. Που το είδες αυτό?

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Δεν αποδείχθηκε πουθενά ότι υπάρχει σχέση εξουσίας

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Συνεπως το πόρισμα της Επιτροπής υπερέβαλλε σε ότι αφορά το παρένθετο πρόσωπο. Έκανε μια ερμηνεία που δεν έχει έρεισμα

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Αφού δεν υπάρχει θέμα εξουσίας, δεν υπάρχει θέμα σύνδεσης. Ο Καλπαζίδης είναι συγγενής τρίτου βαθμού, δεν μπορεί να τεθεί ούτε ζήτημα έμμεσης σύνδεσης.

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Η ΕΕΑ κάνει μια ερμηνεία, επέκτεινε την έννοια της κυριαρχικής επιρροής. Κάνει λόγο για διατάξεις που δεν υπάρχουν στο αθλητικό δίκαιο.

Κατσάς, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Η Red Bull ηταν μέτοχος σε δύο ομάδες. Δεν αποδείχθηκε καμια σχέση, αγωνιστικά δεν υπήρχε επιρροή.

Μπαλτάκος, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Ποιά είναι θυγατρική, η Ξάνθη της vialand ή η vialand της Ξάνθης.

Μπαλτάκος, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Γι' αυτό επιμένω για αντιφατικότητα. Δεν βγαίνει κανένα απολύτως συμπέρασμα. Δεν υπάρχει καμια κοινή λογική.

Μπαλτάκος, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Υπάρχουν 2 οικονομικοί γίγαντες, θα τους πείσει ο τρίτος πως να παίξουν σε έναν αγώνα. Αν ο χώρος της ΕΠΟ εδώ είναι μισθωμένος, η ΕΠΟ εξαρτάται από αυτόν που τον έχει μισθώσει

Μπαλτάκος, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟ για παράδειγμα παίζει ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, αυτό τι σημαίνει ότι όποιος έχει το ΟΑΚΑ ελέγχει τον Παναθηναϊκό;

Μπαλτάκος, δικηγόρος ΠΑΟΚ: Η RFA δεν αγόρασε την Ξάνθη, αγόρασε μια εταιρία που έχει βοηθητικά γήπεδα της Ξάνθης.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Είστε δικαιοδοτικό όργανο, θέλουμε επιτέλους, να μας δικάσετε στην ουσία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τους ισχυρισμούς του για την έφεση για την πολυιδιοκτησία

Ο Ολυμπιακός ζητάει να παρέμβει.

Χριστοδούλου, Ξάνθης: Είναι παρέμβαση

Κούγιας: Δεν είναι παρέμβαση, είναι έφεση

Μικρή ένταση ανάμεσα στον κ. Βενιέρη του Ολυμπιακού και τον κ. Μαυρομμάτη του ΠΑΟΚ

Βενιέρης, Ολυμπιακός: Θα σας αναφέρω κάποια ζητήματα για το απαράδεκτο και το ανυπόστατο της εφέσεως του ΠΑΟΚ. 

Βενιέρης, Ολυμπιακός: Τι κάνει σοφά η Πρωτοδίκης, ενώ δέχεται το πόρισμα της ΕΕΑ, σε 12 σελίδες δέχεται τις θέσεις μας. Μπορεί να δέχεται τη δεσμευτικότητα του πορίσματος αλλά σε 12 σελίδες αναλύει επιστάμενα τη βασιμότητα της έκθεσης της ΕΕΑ.

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός: Δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν Συνεταιρισμό και να αποκοπούμε από την υπόλοιπη έννομη τάξη. Για την πολυιδιοκτησία, τι είπε ο νομοθέτης, ότι αφενός δεν γίνεται το κράτος να παραβλέπει σοβαρές περιπτώσεις και αφετέρου δεν θέλει να έρχονται οργανα του και να επιβάλλουν ποινές

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός: Γι' αυτό ιδρύθηκε η ΕΕΑ που θα διαπιστώσει αν έχουν διαπραχθεί συγκεκριμένες παρεμβάσεις και μετά θα παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα για την ποινή.

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ είπε ότι δεν τον αφορά το παράρτημα αφού δεν έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό του. Το παράρτημα α' δεν περιγράφει την υπόσταση του αδικήματος.

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός:Τα πειθαρχικό όργανα στελεχώνονται από δικαστές που υπόκεινται στο Σύνταγμα και το νόμο.

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός: Για το αν είναι απλή γνώμη η απόφαση της ΕΕΑ. Καταρχάς είναι μη εκτελεστή, θα ήταν απλή γνώμη αν η απόφαση της την ζητούσε το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ. Από τη στιγμή που η έκθεση της ΕΕΑ υποβάλλεται με πρωτοβουλία της ΕΕΑ, τότε είναι πρόταση και είναι σύμφωνη γνώμη, και τότε το όργανο στο οποίο υποβάλλεται, δεσμεύεται

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός: Το πόρισμα εδώ υποβλήθηκε από ΕΕΑ, είναι σύμφωνη γνώμη και δεσμεύει το πειθαρχικό όργανο να εκδοθεί απόφαση με την ίδια πράξη, ή να μην εκδώσει απόφαση καθόλου.

Τσιρωνάς, Ολυμπιακός: Το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ εντάσσεται στην ΕΠΟ. Όπως κάθε ιδιώτης οφείλει να σέβεται τη νομιμότητα.

Σουλούκου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Αν ερχόντουσαν ενώπιον σας και συνομολογούσαν, δεν θα μπορούσαν να τους τιμωρήσετε, αυτό λένε.

Αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ

Σουλούκου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Η προσπάθεια επιδίωξης ακαταδίωκτου από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Ο αθλητικός νόμος αναφέρει ότι η πειθαρχική επιτροπή είναι αρμόδια για την επιβολή ποινών.

Αντιδράσεις από τον ΠΑΟΚ

Βενιέρης: Είναι η 15η φορά που μας διακόπτεται, ακούσαμε σημεία και τέρατα αλλά δεν διακόψαμε

Σουλούκου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Υπάρχει ρητή διάταξη στο καταστατικό της ΕΠΟ με βάση τις υποχρεώσεις της ΕΠΟ. Στο άρθρο 7, παράγραφος 5 καταστατικού της ΟΥΕΦΑ. Απαγορεύει στο ίδιο πρόσωπο να έχει σχέση με δύο ΠΑΕ.

Σουλούκου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Οι ποινές που καλείστε να επιβάλλεται προβλέπονται στον πειθαρχικό κώδικα.

Σουλούκου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Με τη Red bull δεν συμμετείχαν στο ίδιο πρωτάθλημα και η σχέση διεκόπη πριν καν εξεταστεί.

Χατζησαωββάογλου: Για την ΠΑΕ Παναθη έ, Ολυμπιακός. Συγγνώμη, είναι λιγο αργά.

Ο κ. Δετσαρίδης δικηγόρος της Ξάνθης, έπεσε από την καρέκλα του!

Η κα. Σουλούκου αποχωρεί για να πάει στον αγώνα του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος ζητάει διακοπή για να πάει τουαλέτα, η διαδικασία συνεχίζεται...

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Η επιλογή του νομοθέτη ήταν ένας έντιμος συμβιβασμός. Επέλεξε να γίνεται η ουσία από το συγκεκριμένο όργανο και να επιβάλλονται οι ποινές από το αυτοδιοίκητο ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Εμείς καταγγείλαμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι μέτοχοι της έχουν δικαίωμα διοίκησης δια της rfa επί μιας άλλης εταιρίας, της Ξάνθης. Η ΠΑΕ χρησιμοποιεί την rfa ως παρένθετο πρόσωπο, που αγοράζει μια εταιρία ότι είναι αυτή που διοικεί κατ' ουσία την ΠΑΕ Ξάνθη. Αυτό το γνωρίζει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Ποιος έκανε πριν από μια εβδομάδα το διάγγελμα για την Ξάνθη, βγήκε ο κ. Πανόπουλος

ΠΑΟΚ: Ο ιδιοκτήτης βγήκε

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Εχουν την εταιρία που κατείχε το σύνολο των μετοχών της Ξάνθης. Μπορούσαν όποτε το αποφάσιζαν να καθαιρέσουν και τα πέντε μέλη της Ξάνθης. Ο Πανόπουλος είναι το πρόσωπο της Ξανθης για όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Εδώ μιλάμε για πολυιδιοκτησία., Θα μιλήσουμε για τον μικρό αδερφό για να φτάσουμε στη συνέχεια στον μεγάλο αδερφό

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Το 2018 γιατί εμφανίζεται μόνο σε μια συνεδρίαση του Σούπερ Λιγκ. Γιατί έχει γίνει η εξαγορά και γνωρίζει ότι δεν είναι αυτός που διοικεί.

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Αν μπείτε στο σαιτ, η τελευταία εκδήλωση εκμετάλλευσης του Σαλέ, ήταν το 2013; Τι εξυπηρετούσε αυτή η επένδυση; Αφού κάνει την εξαγορά αυτή, γίνεται κάποια επένδυση στις εγκαταστάσεις, ήρθαν κάποια τιμολόγια;

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Ο λόγος που αγόρασε η rfa τη vialand ήταν επριδή η περιουσία της vialand ήταν ότι ήλεγχε την ΠΑΕ Ξάνθης

Συνεχίζεται η εκδίκαση

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Όταν η σχέση vialand και Ξάνθη αποδυκνύεται από ιστορικά δεδομένα, τα περιουσιακά στοιχεία της vialand τα εκμεταλλεύεται αποκλειστικά η ΠΑΕ Ξάνθη, οι ξενωνες, το προπονητικό κέντρο... Το 2018 πολλά άλλαξαν.

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Δήλωναν συνδεδεμένες συνεχώς. Τα 4 μέλη του ΔΣ της μίας εταιρίας, όλα έχουν σχέση με την Ξάνθη. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε Πανόπουλο και Συγγελίδη. Αναφέρομαι στον Πιαλόγλου και στον Χαλαβαζή. Ιστορικά, λειτουργικά, οοι εταιρίεε συνδέονται, ελέγχονται και ασκεί επιρροή η μία στην άλλη

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Αυτοί που δημιούργησαν τις εταιρίες, όλοι είναι παιδιά του Σαββίδη, δεν έχουν δραστηριοποιηθεί σε άλλες εταιρίες, παρά μόνο σε εταιρίες του Σαββίδη

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Για εμάς, το ζήτημα εδώ, δεν έχουν δοθεί απαντήσεις. ΜΕ δεδομένο ότι απαγορεύεται κάθε απόπειρα δωροδοκίας, είναι θεμελιωμένη για εμάς. Ούτε το πόθεν έσχες του Καλπαζίδη έχει δοθεί.

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Πως γίνεται να ακούμε από τον Μαυρομμάτη ότι δεν είστε τακτικοί δικαστές

Μαυρομμάτης: Το αντίθετο είπαμε

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Η ΕΕΑ εφαρμοσε το νόμο αρα δεν δεσμεύεστε από μια στείρα απόφαση, δεσμεύεστε από το νόμο όπως και όλοι μας.

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Δεν υπάρχει εξήγηση γιατί ο Καλπαζίδης αγόρασε το Σαλε, καμία απάντηση. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρεμούρα να δημιουργήσει κάτι που δεν υπάρχει. Το είδε

Χατζησαββάογλου, δικηγόρος Ολυμπιακού: Την υπόθεση εδώ με την υπόθεση του Μπέου και του Ολυμπιακού Βόλου, τις χωρίζει ένα χάος. Εδω ήταν ένα σχέδιο πολυσύνθετο.

Καρπετόπουλος, Ολυμπιακός: Έγιναν τρια δικαστήρια στην ΕΕΑ και ο Πανόπουλος δεν ήρθε ούτε μια φορά. Η ομάδα του κινδύνευε με αποβολή.

Καρπετόπουλος, Ολυμπιακός: Από το 2016 και μετά υπάρχουν δημοσιεύματα ότι ο Πανόπουλος πουλάει την Ξάνθη πακέτο με τις εγκαταστάσεις. Η ιδιοκτησία είναι ενιαία. Δεν μπορούσες να πουλήσεις το ένα αν δεν πουλούσες και το άλλο. Αν πουλήσεις την ομαδα μόνη της, αυτό που θα την πάρει πρέπει να βρει προπονητικό κέντρο μετά.

Βενιέρης, Ολυμπιακός: Δεν είναι ότι έχουμε ένα πρόσωπο, είναι ένας κρίκος ανθρώπων με εταιρίες και όλοι αυτοί μαζί που οδηγούν; Όχι στο άρθρο των θυγατρικών εταιριών. Είναι απλά τα πράγματα, ο εμπορικός νόμος και ο αστικός κώδικας μας λέει τι είναι το παρένθετο πρόσωπο.

Βενιέρης, Ολυμπιακός: Δεν χρειάζονται οι εικονικές εταιρίες. Λέω λοιπόν, ότι η εννοια του παρενθέτου προσώπου είναι απλούστατη.

Βενιέρης, Ολυμπιακός: Αρκούνε πολύ λιγότερα περιστατικά από αυτά που υπάρχουν, και αρκεί η διακινδύνευση.

Χατζησαββάογλου, Ολυμπιακός: Είτε το άρθρο 4 του Πειθαρχικού της ΕΠΟ, είτε από το καταστατικό της ΕΠΟ, τιμωρείται η πολυιδιοκτησία.

Χατζησαββάογλου, Ολυμπιακός: Είτε το άρθρο 4 του Πειθαρχικού της ΕΠΟ, είτε από το καταστατικό της ΕΠΟ, τιμωρείται η πολυιδιοκτησία.

Κούγιας, ΑΕΛ: Είστε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που θα δικάσει την υπόθεση σε τελευταίο βαθμό μια και το cas ποτέ δεν ανέτρεψε απόφαση πειθαρχικού οργάνου. Η πρώτη μας τοποθέτηση είναι ότι το πόρισμα της ΕΕΑ είναι δεσμευτικό

Κούγιας, ΑΕΛ: Η δεσμευτικότητα του πορίσματος έχει λυθεί πλέον. Επικαλούμαι την απόφαση της Επιτροπή σας το 2015 για τη δεσμευτικότητα του πορίσματος

Κούγιας, ΑΕΛ: Ο κ. Μάρκου, πρωτοδίκης, αθλητικός δικαστής λέει ότι αν η Βουλή ήθελε να αναφέρει ότι το πόρισμα της επιτροπης δεν είναι δεσμευτικό, θα το έλεγε στην τροπολογία και δεν θα περιοριζόνταν μόνο στην κύρωση.

Κούγιας, ΑΕΛ: Στην ΕΕΑ δεν είναι μόνο λογιστές, ο πρόεδρος είναι εκλεκτός άνθρωπος. Η ΕΕΑ έχει δυνατότητα να ζητά και να ερευνά θέματα που κάμπτουν ακόμη και τα προσωπικά δεδομένα. Έκανε έρευνα...

Μπίρδας, ΠΑΟΚ: Και αυτοψία

Κούγιας, ΑΕΛ: Και αυτοψία, και συγκέντρωσε στοιχεία... Άρα λοιπόν, η άποψη μας είναι ότι το πόρισμα της ΕΕΑ είναι δεσμευτικό.

Κούγιας, ΑΕΛ: Η πλευρά του ΠΑΟΚ ανέπτυξε την άποψη ότι δεν υπάρχει αδίκημα, δεν υπάρχει παράβαση. Δεν προβλέπεται λέει, από τους κανονισμούς. Για παραβάσεις δημοσίου συμφέροντος δεν προτρέχουμε στους κανονισμούς.

Κούγιας, ΑΕΛ: Η άποψη μου είναι ότι θα έχουμε παράβαση του νόμου αν δεν δεχτείτε την δεσμευτικότητα της απόφασης της ΕΕΑ. Προχθες έδωσε μια συνέντευξη ο Πανόπουλος και είπε ότι δεν συνάντησε ποτέ τον Καλπαζίδη, ότι δεν τον έχει δει ποτέ. Με ποιον ήρθε σε επαφή;

Κούγιας, ΑΕΛ: Πούλησε το γήπεδο που παίζει η Ξάνθη, το ξενοδοχείο, τα προπονητικά κέντρα. Μπείτε στο σαιτ της Ξάνθης. Αναφέρεται στο αθλητικό κέντρο, τις εγκαταστάσεις. Αυτό είναι που αγόρασε η rfa.

Κούγιας, ΑΕΛ: Θέλουν να σας πείσουν ότι ήρθε ο Καλπαζίδης, μου κάνει εντύπωση, ότι πήγε έδωσε πόσα εκατομμύρια και πήρε ένα σαλέ, στο οποίο δεν έχει φιλοξενηθεί ποτέ κανείς, εκτός από παίκτες της Ξάνθης και έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις μόνο της Ξάνθης. Να δείτε πόσα χρόνια έχει να μείνει άνθρωπος εκεί.

Κούγιας, ΑΕΛ: Λένε ότι προπονείται αλλού η Ξάνθη αλλά δεν λένε που. Πήρε αυτά τα πράγματα, λέει ότι δεν έχει σχέση με Σαββίδη, θέλουν εσείς να δεχτείτε ότι δεν υπάρχει κυριαρχική επιρροή στη λειτουργία της Ξάνθης, όταν καθημερινά τα χρησιμοποιεί όλα αυτά . Αν η Ξάνθη φύγει αύριο, που θα πάει; Είναι μια ΠΑΕ που κόβει 75 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι.

Χριστοδούλου, Ξάνθης: Και αυξήσεις κεφαλαίων από Πανόπουλο και Συγγελίδη.

Κούγιας, ΑΕΛ: Είναι σε ένα χωριό στα Πηγάδια που δεν πατάει άνθρωπος. Μόνο όταν γίνεται αγώνας της Ξάνθης εκεί.

Κούγιας, ΑΕΛ: Ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει την παράβαση της πολυιδιοκτησίας. Αν αποφασίσετε και περιορίστείτε στην αφαίρεση βαθμών, οι ομάδες αυτές πιθανόν και του χρόνου θα είναι στην κατηγορία, και τώρα θα συμμετάσχουν στους αγώνες κατάταξης παρότι ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη. Θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό...

Κούγιας, ΑΕΛ: Η θα πρέπει να αθωώσετε και τις δύο ΠΑΕ, αλλιώς μόνο η μία από τις δύο θα πρέπει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Όλοι οι ισχυρισμοί της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού τεκμηρίωσαν και θεμελίωσαν τους δικούς μας περί ανυπαρξίας της πολυιδιοκτησίας.

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Δεν λένε για κενό νόμου, λέμε ότι αν ήταν ορθόδοξη η διαδικασία θα έπρεπε να πάει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και αυτός να προβεί στα νόμιμα, να κάνει τη δίωξη. Δεν μπορεί να κάνει τη δίωξη η Επιτροπή και να μας δικάζει κιόλας

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Αν είναι αλήθεια οι ισχυρισμοί για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μας είναι αδιάφοροι, γιατί δεν μεσολαβεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη αλλά ανάμεσα στην Ξάνθη και σε μία εταιρία στη vialand.

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: To 2016 εκδόθηκε απόφαση από Πρωτοδίκη που λέει ότι η έκθεση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική και το πειθαρχικό όργανο δεν διαπιστώνει την κύρωση, χωρίς προηγουμένως να την έχει εκδικάσει.

Μπιρδας, ΠΑΟΚ: Αν μια απόφαση είναι βαρεία, σοβαρή είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ. Εδώ θέλει κάποιος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Σε τίτλους, πολύ γρήγορα, κύρια παρέμβαση ασκείται μόνο από τον πληρεξούσιο δικηγόρο. Αυτό δεν έπραξε στην πρώτη δίκη Ολυμπιακός και ΑΕΛ σε πρώτο λόγο, παραδόξως η απόφαση το προσπέρασε.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Ξαναλέμε ότι η παρέμβαση του Ολυμπιακού και σε πρώτο και δεύτεροι βαθμό και της ΑΕΛ, ήταν απαράδεκτες

Πρόεδρος: Εντάξει θα τα δούμε αυτά

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Αν επιλέξετε ότι έπρεπε να κινηθεί η διαδικασία της ΟΥΕΦΑ, δεν κληθήκαμε σωστά σε απολογία, έπρεπε να γίνει δίωξη.

Χριστοδούλου, Ξάνθης: Κλεινουμε αισίως πέντε ώρες διαδικασίας. Θέλω να κάνω το εξής σχόλιο, για τη συνέντευξη Πανόπουλου, του αποδίδουν διάφορες ιδιότητες αλλά είναι ο ένας από τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ. Εκφράζει με πολύ εύγλωτο τρόπο αυτό που γίνεται σήμερα. Είπε ότι όταν τα βουβάλια πλακώνονται, την πληρώνουν τα βατράχια

Δημήτρης Χριστοδούλου, Ξάνθη: Βλέπω δύο μεγάλες ΠΑΕ να τσακώνονται

Παπαδοπούλου, Ξάνθη: Μιλάει για τις εφέσεις του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου αλλά και της ΑΕΛ

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Η διαδικασία με εξέπληξε με την πολυτέλεια που διεξάγεται. Θα μείνω σε κάποια σημεία. Αυτή η απόφαση από το διοικητικό εφετείο είναι σπάνια. Πριν βγει είχαμε ερμηνείες από αποφάσεις της Εφέσεων και αυτή η απόφαση ταξινόνησε αυτό το θολό πλαίσιο που κινούνται οι αθλητικές διαφορές.

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Η απόφαση μας έκανε όλους χαρούμενους, τον ΠΑΟΚ γιατί οδηγεί σε ουσιαστική κρίση. Ο κ. Κούγιας έκανε μια συνέντευξη ότι η απόφαση είναι κατά των απόψεων των αιτούντων, ο Ολυμπιακός λέει ότι δικαιώθηκε.

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Τι λέει όμως, αυτή η απόφαση. Έχουμε μια απόφαση, μια οριστική, είναι όμως, ένα προσωρινό δεδικασμένο, δεσμευτικό. Έχει ορισμένα βασικά σημεία. 5-6 σημεία. Είναι διοικητική πράξη. Εκτελεστή διοικητική πράξη από διοικητικό όργανο. Άρα η ΕΕΑ είναι διοικητικό όργανο, Πιο διοικητικό όργανο δεν γίνεται, μια διαφήμιση έλεγε κάποτε, πιο σοκολάτα δεν γίνεται

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Το τρίτο σημείο είναι ότι έχουμε συγκεκριμένη πειθαρχική διαδικασία με συγκεκριμένους ρόλους. Το 4ο στοιχείο είναι ο έλεγχος ουσίας. Πλέον, μας απαντάει σε αυτό που προσπαθούμε όλοι να ανιχνεύσουμε.

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Εχουμε λοιπόν, ένα σαφέστατο ζήτημα σχετικά με το τι ισχύει. Το αν δεσμεύει το όργανο σας, μπορούμε να το συζητήσουμε. Εχουμε μια απόφαση που ελέγχει την διοικητική πράξη. Θα πρέπει να δούμε λίγο, για το αν μπορείτε να μπειτε στην ουσία. 

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Η διάταξη είναι σαφέστατη, παραπέμπει, επιλαμβάνεται, κρίνει επί της ουσίας δηλαδή. Η δική μου άποψη, είναι ότι ο νομοθέτης ανέθεσε στην ΕΕΑ, το εξειδικευμένο όργανο, να διαπιστώσει με ακρίβεια αλλά του έδωσε και αρμοδιότητες, και η διαπίστωση πηγαίνει χωρίς να ελεγχονται τα πραγματικά περιστατικά στο δικαιοδοτικό όργανο

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Μπορεί να κάνει έλέγχο συνταγματικότητας μια διοικητική Επιτροπή όπως η ΕΕΑ: Εσείς όμως μπορείτε

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Πιο όργανο στο οποίο έρχεται μια απόφαση εκτελεστή, δεν μπορεί να κάνει ούτε έλεγχο νομιμότητας. Σε κανένα.

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Κατά την αποψη μας η ΕΕΑ είναι κλασσικό διοικητικό όργανο.

Δετσαρίδης, Ξάνθη: Λέει ότι είναι μια εκτελεστή πράξη και ότι δεν επιλαμβάνεται γιατί έχει επιληφθεί ήδη άλλο όργανο.

Ενα μέλος της Επιτροπής επισημαίνει ότι όλες οι πλευρές, και ο Ολυμπιακός, μπαίνουν στην ουσία της πολυιδιοκτησίας, ενώ ο Ολυμπιακός ζητάει από την Επιτροπή να μην μπει στην ουσία.

Χσατζησαββάογλου, Ολυμπιακός: Η τοποθέτηση μας επί της ουσίας για την πολυιδιοκτησία, επικουρικά, είναι γιατί αν αποφασίσετε να μπειτε στην ουσία, εμείς δεν θα είμαστε εκεί.

Χατζησαββάογλου, Ολυμπιακός: Να καταγραφεί στα πρακτικά αυτό

Δασκαλάκης, Ξάνθης: Δεν ισχύουν όσα ειπε η Ξάνθη για το προπονητικό κέντρο.

00.15 Κώστας Χριστοδούλου, Ξάνθης: Ακούσαμε διαφορους ισχυρισμούς αλλά όχι υπαγωγή. Επιχειρούν να πειστεί το δικαστήριο σας ότι οι διαπιστώσεις της ΕΕΑ για πολυιδιοκτησία, ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποδείξουμε πολυιδιοκτησία. Καλείστε δικάσετε επί μια εισήγηση ενός ανθρώπου, ενός εισηγητή που δεν είναι νομικός. Ο κ. Αρκούδης δεν είναι νομικός. Ο άλλος εισηγητής δαιφώνησε με τον κ. Αρκούδη. Ποια είναι τα αποδεικτικά στοιχεία, μια αυτοψία από την κυρία Μαρούπα. Η αυτοψία άγνωστο πως, πότε και αν έγινε. Η αυτοψία λέει ότι αφού ο Καλπαζίδης αγόρασε και δεν άλλαξε το όνομα της, εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα. Με την ίδια λογική ο Μαρινάκης επειδή δεν άλλαξε το όνομα του Ολυμπιακού εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Κόκκαλη.

Κούγιας: Η ανακοίνωση Πιαλόγλου για Σουζάνα ποιον αφορούσε

Κούγιας: Γιατί στα δυο τελευταία παιχνίδια Ξάνθη - ΠΑΟΚ πωλούνταν εισιτήρια στην Τούμπα;
 
Μπίρδας: Ψέμματα, ψέμματα
 
Προτείνεται η διακοπή για την Τετάρτη Έχει πάει 12.30 και δεν εχει εξεταστει ακόμη η έφεση της Ξάνθης για τη μετοχική σύνθεση
 
Διακοπή για την Τετάρτη το πρωί για να συζητηθεί η έφεση της Ξάνθης
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags