Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Λόγω κορωνοϊού δεν ήρθε στην Ελλάδα ο Μέντες
| 2020-03-13 12:00:00

Χάλασε λόγω κορωνοϊού! Τεράστιο όνομα δεν ήρθε στην Ελλάδα - Είχε συνάντηση με Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Χάλασε λόγω κορωνοϊού! Τεράστιο όνομα δεν ήρθε στην Ελλάδα - Είχε συνάντηση με Μαρινάκη

Θα ήταν χθες στο γήπεδο. Ψαγμένο παρασκήνιο μόνο εδώ! 
 

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Δικό του έργο οι Γουλβς. Δικό του πρότζεκτ. Το ανέλαβε πριν χρόνια, διαχειριζόμενος τα χρήματα των (Κινέζων) μεγαλομετόχων τους και το… πηγαίνει, το εξελίσσει, φτάνοντας από την Τσάμπιονσιπ στην πόρτα του Τσάμπιονς Λιγκ. Εννοείται πως αξιοποιεί το μανατζερικό του στάτους για «εφοδιάσει» τους «λύκους» με παίκτες που θα δικαιολογήσουν την συνεχή αλλαγή επιπέδου.

Εύλογα λοιπόν, ο Ζόρζε Μέντες στην πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία του αγγλικού συλλόγου ύστερα από δεκαετίες, ήταν κοντά. Οποτε του δίνεται η ευκαιρία, παρακολουθούσε τους «λύκους» και το ίδιο σκόπευε να κάνει και χτες, παρακολουθώντας δια ζώσης την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Γνωστό άλλωστε πως και με τους «ερυθρόλευκους», τόσο επιχειρηματικά όσο και προσωπικά οι σχέσεις του είναι επίσης εξαιρετικές, αφού πρακτικά, εδώ και δύο χρόνια, συνεργάζεται απ’ ευθείας με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα Ολυμπιακού αλλά και (κυρίως) άλλα που αφορούν τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τελικά όμως η έξαρση του κορωνοϊού «χτύπησε» και τις προθέσεις του Πορτογάλου ατζέντη, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Αθήνα. Ιδιωτικά φυσικά θα έρχονταν, χρησιμοποιώντας το προσωπικό του αεροπλάνο, ωστόσο από την στιγμή που και ο  Βαγγέλης Μαρινάκης νοσεί και δεν θα μπορούσε να τον δει, αλλά και ο ίδιος έχοντας «εκτεθεί» τελευταία αρκετά, προτίμησε να μην μπει στη διαδικασία να έρθει στην Αθήνα, αναβάλλοντας τις μετρημένες συναντήσεις που είχε κανονίσει (με 2-3 κοντινούς συνεργάτες του στην πρωτεύουσα) κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 

Το πλέον χαρακτηριστικό, είναι πως εκτός της αναβολής του ταξιδιού του Μέντες, δεν ήρθε στην Αθήνα ούτε και κάποιος από τους συνεργάτες του (Βαλντίρ και Καμάτσο), οι οποίοι σαφώς είναι οι πιο… συχνοί επισκέπτες στα μέρη μας τα τελευταία χρόνια (αυτοί ήταν που ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Ποντένσε στους «λύκους» για παράδειγμα…).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορωνοϊός και στην έφεση! Απίστευτο τι ζήτησε ο Πρόεδρος - Έμειναν άφωνοι σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags